December 11, 2006 | In: personal

poti sa vezi prin ochii mei?

in feicare zi trecem pe langa persoane pe care nu le cunoastem, de multe ori nici nu le aruncam o privire si trecem mai departe nepasatori si fara sa ne simtim vinovati ca nu am facut asta.insa.. atunci cand trecem pe langa cineva pe care cunoastem, ne oprim(sau nu), si ne uitam in ochii acelei persoane.. mi-e greus a cred ca va opriti sa vorbiti cu cineva si va uitati exclusiv pe langa.. totusi, ware de ce facem asta??.. poate ca (si stiu ca au mai zis.. sute de mii, milioane de oameni aceste lucruri) ochii sunt tot ce e mai important la un om.. nu altceva.. fuck all the clothing, mobile accesories, pc’s, cars, everything.. look into my eyes, daca vreti sa ma cunoasteti.. nicaieri in alta parte, just into my eyes.. nu o sa vedeti niciodata mai multa pasiune, simplitate, frica si multe altele la un loc, decat in ochii mei. so please.. nu mai va uitati cum sunt imbracat.. nici eu nu ma uit, dupa cum va puteti da seama.. nu va mai uitati ce telefon, am.. am unul la care poti sa vorbesti.. terminati cu toate prostiile astea.. treziti-va!!!!.. si asta nu e valabil petnru mine, din contra.. e valabil pentru toti!!! asta e cel mai important.. puteti sa vedeti prin ochii celorlalti??.. daca nu .. sunteti stersi, voi si toate aceste generatii.. goi, sunteti goi, si nu vreau sa va mai vad.. ok, scuze, sunt cam aspru, si stiu ca am mai batut campii cu aceleasi chestii, dar simt nevoia sa ma repet cateodata.. poate se prind si ei.. (da ma voi!) .. pentru maine.. hmm. greu.. :

  • I’m not gay(ermm.. am I?)
  • cunostintele din metrou
  • fixing never killed anyone

Tusen takk19

Related Posts:

5 Responses to poti sa vezi prin ochii mei?

Avatar

lamya

December 11th, 2006 at 08:54

votez pt prima optiune :D
da, ochii sunt sufletul omului, nu conteaza nimic altceva decat sufletul…simplicity is good :)

Avatar

andrei

December 11th, 2006 at 14:28

tot prima…!!!(tot nu a venit shefu…a facut accident de masina si e la spital…nimic grav…dar…inca nu a venit..srry si mii de scuze!)

Avatar

Maria

December 11th, 2006 at 16:51

da, putini oameni obisnuiesc sa se uite in ochii ceiluilat, dar daca ar face toti asa nu ar mai fi nimic special in asta, toti am fii la fel. Asa ca prefer ca anumite persoane sa se uite in ochii mei atunci cand vb. si eu sa fac invers, sa ma uit in ochii celor pe care eu ii consider interesanti si frumosi(frumosi nu neaparat fizic, ma refer si la suflet). Nu traim intr-l lume perfecta Aurelian, asa ca o sa vezi putine persoane care o sa se uite in ochii tai atunci cand le vorbesti, si poate ca asa e mai bine ;)
So…vreau sa citesc in continuare :fixing never killed anyone

Avatar

gineta

December 11th, 2006 at 17:30

votez pt a treia:D

Avatar

bogdan

December 11th, 2006 at 18:15

@Maria : Intr-o conversatie nu te uiti in ochii cuiva doar pt ca are sufletul frumos, ci pt ca asa este politicos. Iti place daca cineva vb cu tine si in timpul ala se uita pe pereti? Mie personal nu-mi place.
Nu a fost, nu este si nici nu va fi vreodata perfecta societatea in care traim. Nu poate fi deoarece omul este pana la urma…un animal. Animalul ce face? Lupta sa supravietuiasca. Mergi pe strada si iti fura cineva telefonul…e ceva “natural” Asa se intampla peste tot in lume. Animalul mai periculos fura hrana animalului mai slab. Bine ca femeile nu seamana intr-un anumit punct de vedere cu vaduvele negre. Sa fi vazut atunci abstinenta in masa.

Comment Form

Abonează-te prin Email

Categorii

Foto

111411001001919917896878863857