June 5, 2007 | In: ceilalti, personal, web

schimbarea la fata

cand in mai putin de 24 de ore iti trec prin fata toate evenimentele importante ale vietii, cu siguranta ai o zi ceva mai speciala.

wordpress
mda. stiu, blogul arata altfel. i’ve noticed. pe scurt, am trecut de la b2evolution la wordpress. mult m-am mai chinuit sa pastrez toate posturile si comentariile la fel. ma veti intreba probabil de ce am trecut. motivele au fost cateva ce e drept. primul, vreau sa spun ca nu eram fan worpdress pana cand am vazut pluginurile acestuia comparativ cu b2evolution. iar cand am vazut ca exista si plugin pentru sitemaps deja nu m-am mai uitat.. era clar trebuia sa trec pe wordpress. si pana la urma am reusit, acceptabil, as spune sa fac asta fara mari probleme de cap.

uite ca pana la urma am ajuns sa scriu primul blog in wordpress. so.. what?!. sper ca macar pe voi sa va ajute cu ceva aceasta schimbare. ;)

probabil maine o sa scriu despre ‘amante/amanti’

Related Posts:

1 Response to schimbarea la fata

Avatar

Am amanta mea, sunt pionier | Aurelian

January 7th, 2008 at 18:56

[…] ce oamenii simt nevoia sa aibe amante/amanti?.. asta e intrebarea care m-a tot framantat cam de atunci. M-am tot straduit sa vad ce se intampla in creierul oamenilor astfel incat acestia sa fie impinsi […]

Comment Form

Abonează-te prin Email

Categorii

Foto

111411001001919917896878863857