August 28, 2007 | In: ceilalti, personal

Oamenii stixuri

It is absurd to divide people into good and bad. People are either charming or tedious.

Oamenii stixuriBanuiesc ca fiecare dintre voi a avut cel putin o zi in viata asta cand nu s-a simtit bine, si a avut o senzatie puternica de greata. In cazul asta, sunt sigur ca stiti ca in acele momente chiar nu va puteti gandi la nici un fel de mancare gatita, oricat de buna ar parea in orice alta zi.. atunci nu. Cam asta mi s-a intamplat si mie azi. Si toata ziua, evident, nu am putut manca mai nimic. Singurul lucru, pe care l-am inghitit au fost stixurile. Si cam toata lumea stie ca, de obicei, cand se intampla asa ceva, stixurile sau painea prajita te ajuta cel mai mult. Nu stiu exact explicatia, dar e singurul lucru care nu pare gretos ci pe care poti sa il mananci.

Anyway, trecand mai departe, mi-am dat seama, ca de multe ori la fel se intampla si cu oamenii din jurul tau. Sunt zile cand pur si simplu iti provoaca greata si ca nu vrei sa ii vezi.. ma rog, la un nivel ceva mai mental si mai conceptual. Insa, daca este asa, cine sunt acei oamenii pe care inca poti sa ii vezi si sa vorbesti cu ei, fara sa ti se faca rau??.. acei ‘oameni stixuri’ ?? Pana la urma stixurile, sunt sa zicem un fel de hrana care nu este suficient de buna incat sa iti tina cu adevarat de foame pe termen lung, insa cu siguranta nu iti fac rau.. so.. Cine sunt acei oameni cu care nu ai putea rezista, doar cu ei, pe un termen lung, dar cu siguranta, nu iti vor face niciodata rau?!..

Related Posts:

4 Responses to Oamenii stixuri

Avatar

maria

August 28th, 2007 at 21:07

De fiecare data cand mi-a fost rau nu am putut manaca nimic, decat stixuri… credeam ca sunt singura care mananca stixuri ca terminata cand se simte rau! Oamenii stixuri cred ca sunt persoanele iubite, cel putin in cazul meu.
A… si mai este muzica :)

Avatar

silvia

August 28th, 2007 at 21:43

am avut o zi foarte trista vara asta cand mi s-a facut rau pana si de la stixuri… in rest, am cativa oameni-stixuri, de fapt vreo doi, bineveniti oricand

Avatar

aia care scrie depresiv si a fost amendata

August 28th, 2007 at 21:56

sa te fereasca sa fi om,ca poti sa fii si stix,daca e zi proasta nu conteaza cat de crocant esti….

Avatar

Monica

August 28th, 2007 at 22:18

oameni cu care nu ai putea rezista, doar cu ei, pe un termen lung, dar cu siguranta, nu iti vor face niciodata rau: parintii..pt mine..si am impresia ca in general

Comment Form

Abonează-te prin Email

Categorii

Foto

111411001001919917896878863857