October 3, 2007 | In: ceilalti, personal

Make a wish

Society knows perfectly well how to kill a man and has methods more subtle than death. (Andre Gide)

Make a wish

Stiti zilele acelea cand nu mai puteti face altceva nimic decat sa sperati ca “locul” de rahat in care va aflati si oamenii de cacat care va inconjoara or sa dispara?

Nu poti sa ii inveti pe toti ce si cum sa faca, pentru ca nici tu nu stii cum trebuie facut, dar stii sigur ca nu asa. Lipsa de profesionalism din mediile profesionale este ceva tipic romaniei. Lipsa de umanitate din oameni este ceva la fel de tipic in societate. Sunteti prea frustrati, sunteti prea stresati, si nu faceti decat sa ii stresati si pe ceilalti. Nu mai suport orasul asta si nici oamenii astia. Aveti niste oameni de schimb? Aceleasi cafele, aceleasi alergaturi, acleeasi injuraturi, aceleasi fete, aceeasi oameni. Sunteti o apa si un pamant, un pamant din acela mlastinos, care nu face altceva decat sa traga totul “dupa el”..

Bucurestiul, va ajunge un exemplu de defect social. O societate care se autodistruge in cautarea de sine nu este decat o societate inutila, o eroare evolutionara.

Related Posts:

4 Responses to Make a wish

Avatar

Aniiiiiii

October 4th, 2007 at 07:27

romania cu “r” mic…neatentie sau subtilitate? ;))…si apropo de tema asta, mi-am imaginat de cateva ori cum bucurestiul se autodigera(si de aici o intreaga poveste)- un exercitiu care m-a scos oarecum din “stresul” general

Avatar

maria

October 4th, 2007 at 10:11

Oamenii raman la fel, nu o sa se schimbe niciodata! Cred ca cel mai bine e sa pleci din tara asta de cacat… i hope one day it will be me

Avatar

Orasul in care nu traieste nimeni | Aurelian

November 9th, 2007 at 11:12

[…] Make a wish Imbecililor Printre umbrele si oameni Published under: ceilalti, […]

Avatar

1.2.3. - Aurelian

July 11th, 2008 at 13:21

[…] Eroarea evoluţionară […]

Comment Form

Abonează-te prin Email

Categorii

Foto

111411001001919917896878863857