December 9, 2007 | In: personal

Facultatea este “lucrul” cel mai putin important care mi s-a intamplat vreodata

Facultatea este “lucrul” cel mai putin important din viata mea
In ultimul timp am o orientare mai speciala catre optimizarea proceselor, din cauza ca nu mai am timp. De la felul in care ma imbrac pana la felul in care fac dus.. Iar atunci cand optimizezi iti dai seama ca sunt unele lucruri utile iar altele sunt complet inutile.. Asa mi-am dat seama ca facultatea este cel mai inutil lucru ce se credea important din viata mea. Nu m-a ajutat niciodata cu nimic, si daca nu as fi facut-o, viata mea ar fi aratat absolut la fel in acest moment..

9 Responses to Facultatea este “lucrul” cel mai putin important care mi s-a intamplat vreodata

Avatar

epic

December 9th, 2007 at 21:03

Mai are rost sa-ti spun ca iti dau dreptate? Nu numai ca nu m-a ajutat, ci mi-a mai si pus bete-n roate.

Avatar

Octavian

December 10th, 2007 at 00:28

sunteti/suntem niste curve!!!

ne placem sa fim fututi. chiar si in cur, este un setiment placut. un sentiment placut de apartenenta la turma.

Se lasa unu din voi de facultate daca tot realizati ca e inutila? eu cred ca nu.

Avatar

epic

December 10th, 2007 at 09:58

Cum adica suntem niste curve? Facultatea este inutila, insa am nevoie de rahatul ala de hartie. Daca nu aveam nevoie, o lasam balta de mult timp, preferand sa invat singur acasa.

Avatar

ruxandra

December 10th, 2007 at 14:05

SUBSCRIU!!

Avatar

ruxandra

December 10th, 2007 at 14:06

…adica la ce zice aurelian :D

Avatar

Andrei

December 11th, 2007 at 10:46

E buna mai facultatea dar sa o folosesti in sensul in care vrei tu nu in sensul in care te formeaza ea.

Avatar

Dragos

December 11th, 2007 at 20:21

Imi pare rau ca trebuie sa va contrazic. Daca facultatea este lipsita de relevanta pentru societate atunci hartia este lipsita de importanta. Dar toti urmaresc sa obtina hartia, ceea ce inseamna ca facultatea este relevanta, QED.

Daca o persoana reuseste sa sustina niste examene si sa invete niste chestii, chiar si inutile, demonstreaza astfel ca este capabila sa invete orice. Asa ca lasati-ma cu discursurile astea de oameni persecutitati si puneti mana si studiati!

Avatar

slipknotter

December 12th, 2007 at 08:03

mda … inca un capitol la care romanii stau f bine… invatamant… am ajuns la concluzia ca facultatea nu este numai inutila, dar e si enervanta atunci cand se apropie sesiunea… nu din cauza examenelor, doamne fereste! :) nusht, in subconstient parca se auto-impune o presiune inutila si total gratuita, degeaga… ca oricum, inveti, nu inveti la examene tre’ sa ai si noroc :P (bineinteles asta daca ai invatat in asa fel incat sa te rogi sa treci).
all in all, dau un sfat viitoarelor generatii de-a 12-ea: “fiti baieti destepti, aplicati pt. programe de munca in sua, munciti juma’ de an prin fastfood-uri si strangeti bani sa va construiti un viitor…acolo unde se poate construi asa ceva…bafta! ;)”

Avatar

picsel

December 12th, 2007 at 14:51

subscriu, dar parţial. o facultate inutilă este în general una românească unde de cele mai multe ori profesorii nu au nici o legătură cu practica în domeniul pe care îl predau.
facultatea este un element facultativ, recomandabil la o vârstă la care dialogul cu anumiţi profesori (să nu generalizăm negativ) este benefic pentru autoevaluare sau pur şi simpl pentru îmbogăţirea cunoştinţelor.
vreau să precizez că dacă rămâneam la cel puţin una din cele 3 pe care le-am încercat, n-aş mai fi ştiut astăzi câte am aflat în timpul pe care l-am avut renunţând la toate.

Comment Form

Categorii