December 12, 2007 | In: comportamentul uman, personal

Legati la sireturi

Legati la sireturi
Stiti cat de aiurea este cand mergeti pe strada si simtiti cum unul dintre pantofi, fie ei sport, sau nu, devine din ce in ce mai larg si va dati seama ca siretul este pe punctul de a se dezlega?.. Mergi mai departe.. speri ca poate doar ti se pare si ca te-ai obijnuit tu cu el asa.. si cu cat mergi mai mult, cu atat iti dai seama ca de fapt, piciorul incepe sa inoate si mai mult prin pantof.. e clar siretul e dezlegat.. si totusi nu vrei sa te opresti sa il legi. Mergi asa, incepi sa calci usor diferit pe acel picior pentru a nu se dezlega si mai tare. Pana la un punct cand deja nu mai rezisti si te incepi sa cauti un loc in care sa il legi siretul la loc..

Pana la urma iti gasesti un loc unde sa nu dea lumea peste tine si te apleci sa iti legi siretul. Il legi strans ca sa nu se mai desfaca si a doua oara.. Fericit, te ridici si iti vezi mai departe de drum. Dupa doar un pas iti dai seama ca acum acest picior se simte mult mai bine decat celalt, al carui siret a devenit usor mai slabit de la mers si acum este enrvant pentru ca il simti pe unul legat si pe altul ca si cum nu ar fi.. este enervant.. incerci sa mergi asa.. la un moment dat, iti dai seama ca nu merge asa ca o sa iti cauti un loc in care sa il legi si pe acela..

Morala: Daca simti ca ai un siret dezlegat, inseamna ca amandoua sunt slabe..

4 Responses to Legati la sireturi

Avatar

melina

December 12th, 2007 at 16:59

mie mi se desfac sireturile tot timpul, nu ma impiedic niciodata in ele si nu le leg decat atunci cand ajung la ceva pe care sa ma sprijin, inafara cazului in care e ud sau murdar pe jos.

si, apropo, se poate intampla sa legi un siret desfacut aiurea si el sa se desfaca din nou. si asta e chiar neplacut.

Avatar

Un siret « My Blog

September 19th, 2009 at 00:52

[…] from Aurelian Categories: Obsesii si angoase Comentarii (0) Trackbacks (0) Lăsați un comentariu […]

Avatar

Bancuri

April 23rd, 2010 at 21:11

Dap, ai mare dreptate. Asa se intampla mereu. Si eu am trecut prin cateva situatii asemanatoare.

Avatar

Stefan Burdea

May 5th, 2010 at 17:28

Si eu iti dau dreptate

Comment Form

Categorii