December 13, 2007 | In: web

It’s about user experience

It’s about user experience
Un site este ca o calatorie cu tramvaiul.

Astazi am plecat de acasa spre serviciu am preferat sa nu mai iau tramvaiul pe care trebuie sa il iau in fiecare zi pana la unirii din simplul motiv ca nu ma simt confortabil in el (foarte cald, extrem de aglomerat), plus ca astazi aveam un rucsac plin in spate asa ca nu aveam pofta sa ma inghesui si mai mult. Asa ca am plecat pe jos.

Chiar daca am facut cu vreo 15 minute mai mult si era lapovita, a fost o experienta mult mai placuta. nu a trebuit sa stau lipit de nimeni altcineva, nu a trebuit sa ma tin de nimic.. a trebuit doar sa merg cu muzica mea in urechi..

Asa ca, la fel ca si la tramvai, un utilizator va ramane fidel unui site doar daca user experience-ul este placut si nu il va face sa se simta inconfortabil, orice ar insemna asta..

It’s all about user experience..

The overall experience, in general or specifics, a user, customer, or audience member has with a product, service, or event.
(conform www.nathan.com/ed/glossary/index.html)

2 Responses to It’s about user experience

Avatar

Jarod

December 13th, 2007 at 11:19

A se observa aici, cata graba, si mai ales cata treaba are autorul, daca de indata ce a ajuns la serviciu s-a apucat de blogguit :D (ca si mine de altfel)

Avatar

Aniiiiiii

December 13th, 2007 at 18:54

da’ cu ce te-ai intors? :>

Comment Form

Categorii