Vând viață de 6000€ acum la incredibilul preț de 624€

Vând viață semi-interesantă, decomandată și spațioasă.

Am fost ieri să deschid un cont la o bancă, însă pe langă cont m-am ales și cu asigurare de viață.

Am aflat cu această ocazie ca viața mea nu numai că nu e de neprețuit așa cum m-au învățat părinții și Mastercard, ba chiar mai mult, este destul de ieftină – nici mai mult nici mai puțin de 6000€.

Totuși am și opțiunea să rămân în viață și să primesc și asigurarea în următoarele cazuri: perderea totală a ambilor ochi, maladie psihică incurabilă, pierderea totală a ambelor antebrațe și ale ambelor mâini, surditate completă a ambelor urechi de origine traumatică, pierderea mandibulei, pierderea totală a vorbirii, pierderea totală a unui antebraț (de la cot la mână) și a unui picior, pierderea totală a unei mâini și a unui picior, pierderea totală a ambelor membre inferioare, pierderea totală a celor două labe ale picioarelor.

Dintr-o dată, mă simt total mult mai bine. Ah, apropo, dacă îmi pierd labele mi le fac ei, încasez asigurarea și apoi mor, mai încasez asigurarea încă odată??

Anyway, după cum mi-a spus mie deathclock.com, o sa mor pe 26 iulie 2060. Asta înseamnă peste vreo 52 de ani. Ținând cont că plătesc 1€ pe lună pentru asigurare..

52 ani x 12 luni * 1€ = 624€

Nu vi se pare că este o investiție bună?? Așadar caut urmaș care să îmi plătească asigurarea în fiecare lună iar cand o să mor, poate păstra banii..

P.S. De ce dracu’ se numește “asigurare de viață”?? Nu e mai mult asigurare de moarte?? Sunt sigur că numele a venit de la vreun tip de la marketing.. Asigurarea de viață este cea medicală.. asta este Consolare pentru rudele cu care ai fost prea chitros în timpul vieții.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.