July 10, 2008 | In: personal

ÎntreN

Apropo de N, mi-am dat seama că unii oameni chiar nu ştiu când să se oprească. Exemplu ar fi că nu ştiu cine din America (de Nord. Aia cu state multe) s-a gândit că ar fi mult mai mişto dacă Congresul ar scrie pe Twitter. Eu am mai văzut oameni proşti, dar parcă aştia ies în evidenţă mai mult că-s proşti dezvoltaţi, nu ca noi.

O altă concluzie din ultimele zile este că dacă te duci la Def Leppard la concert, stai pe scaun şi mănânci floricele, mai bine te duci acasă, sau  mă rog, ieşi prin Dorobanţi ca Lumea Bună(prescurtat LB).

Un alt subiect care mi-a gâdilat echinocţiu lately este următorul (vă rog atenţie!): Discuţia despre mimat, în timpul mimatului.  Nu-i nimic de zis, dar înţelegeţi paradoxul?

Şi ultimul subiect care merită menţionat astăzi este că oamenii văd doar ceea ce vor să vadă. Pentru că este mai simplu si mai facil pentru creier să creadă ceea ce îşi doreşte.

Ce legătură are ştirea despre americanii ce îşi pun congresul sa tuitărească, cu oamenii care văd doar ce vor, cu LaBele care au venit la concert şi cu mimatul? E simplu. Toate sunt nişte iluzii, care tind spre ceea ce am vrea să fie normal.

Related Posts:

1 Response to ÎntreN

Avatar

Impresii de perete - Aurelian

August 19th, 2008 at 21:55

[…] că se putea să fie mult mai rău decât ţi se pare că […]

Comment Form

Abonează-te prin Email

Categorii

Foto

111411001001919917896878863857