February 20, 2009 | In: ceilalti, personal

Seci şi slabi

Lacrima lui Ovidiu - Vin Roşu

M-am apucat de gătit în seara asta. Aveam poftă de peşte la cuptor. Mă rog, o reţetă de pe net, on morcov, o ceapă, nişte peşte, nişte vin şi ce se mai pune pe acolo şi la cuptor cu el.

Acum aştept să se facă şi de plictiseală m-am apucat să beau vinul rămas, că doar e păcat să îşi pierdă gustul. Aşa că mi-am turnat un pahar. Ştiu că trebuia alb, dar eu am vrut să fie roşu; Lacrima lui Ovidiu ruşu.

Dulce, dulce în draci şi tare. Un vin bun. Păcat că oamenii nu mai sunt aşa. Acum sunt doar seci şi slabi.. cât să “îi dai pe gât” odată şi să uiţi peste o oră că “i-ai băut”.

Related Posts:

8 Responses to Seci şi slabi

Avatar

elena

February 20th, 2009 at 21:13

daca sa prepari pestele a durat mai mult de o ora… atunci poate nu ne pierdem timplu mereu…

Avatar

Gyorgy

February 20th, 2009 at 21:45

Acum avem personalitate, dar nu caracter.

Avatar

Tudor

February 21st, 2009 at 08:51

Şi care e outcome-ul? A fost comestibil?

Avatar

giuly

February 22nd, 2009 at 00:11

dulce in draci !

Avatar

iuliux

March 5th, 2009 at 16:03

am o vaga impresie ca pestele iti iesea mai bine cu un vin mai sec… chiar si apoi cand il mancai era mai bun vinul sec…
bineinteles, gusturile nu se discuta, am spus doar cum imi placea mie, si daca imi place mie, normal ca asa mi se pare “normal”… dar asta e povestea lui “normal”, nu povestea pestelui la cuptor :)

Dar oameni dulci cu vinuri seci nu se gasesc?

Avatar

carmen(birdie)

March 5th, 2009 at 18:09

din cate stiu ovidelu’ nu intra nici la albe nici la rosii. ei ii zic licoros, dar mie nu’mi place cuvantul :P

cand am fost la murfatlar la podgorie am vazut si sticle hipioate din 69 :D

Avatar

carmen(birdie)

March 6th, 2009 at 03:38

cand am fost la nic, acu’ 2 ore, de gatul unei sticle era agatzata o eticheta pe care scria ca’i rosu…

Avatar

alibus

July 13th, 2009 at 15:18

@carmen(birdie)
Ai dreptate. Lacrima lui Ovidiu se doreste a fi un vin licoros si, intr-adevar exista pe piata atat o varianta alba cat si una rosie.

Acum, eu nu sunt mare bucatar , dar parca nu este genul de vin de folosit la gateala. A nu se intelege ca mi-ar parea rau de vin, care chiar nu e genul meu, ci pur si simplu ca nu mi se pare ce-a mai inspirata alegere. In general la gateala se folosesc vinuri mai neutre, sau gresesc?

Numai bine!

Comment Form

Abonează-te prin Email

Categorii

Foto

111411001001919917896878863857