4. Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfinţeşti.


I try to stay awake and remember my name
But everybody’s changing
And I don’t feel the same.

nanoIn sfarsit, s-a terminat proiectul asta. Ma apuc de flex, ma gandesc serios sa ma apuc si de somn in curand. Dar toate la timpul lor. Se pare ca uneori e mai bine sa iti urmaresti instinctele, dar alte ori, mai bine nu faci asta. Viata e plina de proiecte, unul urmat de altul, unele le duci la bun sfarsit, iar pe altele nu. Dar ce se intampla cu deadline-ul? Oricum, life’s a game,.. except, there’s no game!

Deja ar trebui sa inveti ceva din lucrurile care nu ti se intampla, cu siguranta cele care ti se intampla ar trebui sa stea pe bancul tau de lucru, toate disecate ca si broasca(..tovarasa diriginta). ‘Cum? deja stii cum o sa fie? ‘ Si atunci? de ce? doar pentru a mai face un proiect?.. what’s the purpose of all this nonsense?.. or life as you might call it. Daca am afla raspunsul, atunci nu ar mai fi distractiv.

other news: This is so much fun.. de abia astept sa plec.. ah. nu stiu unde.. nu am nimic planuit.. ; astept sa vina oamenii ‘cu-si-despre’ de unde sunt ei plecati ; guess I’m not the fighting kind ; pe langa Stereophonics, Keane tine aproape si urca mult in preferintele mele.. nu stiu ce se intampla cu muzica asta a britanicilor, dar sunt cam cei mai tari din lume..

Ca sfat de sfarsit, wait for it, don’t rush (into) it

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.