..


-Bine, pentru ca e placut prima data cand faci ceva dar… nu si pentru a doua oara.- Cum e cu autobuzul ?- Da, cum e cu autobuzul.

romanii nu pot trai fara mamaliga si telenovele.. e imposibil pentru ei.. sunt deja satul de barfele fiecaruia in parte din acel 32.. sunt satul de tot.. ascult the corrs.. apoi stereophonics, am descoperit o melodie care imi place chiar mult de la ei. nu e putin aiurea cum un inceput si un sfarsit se pot desfasura in absolut acelasi loc, la distanta de timp destul de mari. da frate, era aceeasi statie, dar in rest totul era diferit.. pardon, si numele coincidea.. dar cam atat.. my mood was different.. the weather was different.. everything was different.. si poate ca asta e si ideea.. da vad, vad.. dar nu mai vreau.. vezi surasul amar de pe fata mea? inchiriez viata.. vrea cineva?? e decomandata.. urmaresc secundele cum se scurg dintr-o parte in cealalta..am tot cautat astazi cu privirea un loc, dar nu l-am vazut, nu stiu de ce.. feeling humanish.. how is it going to end, Truman?..asa credeam si eu..I can see through you, See your true colorsaaah, da, in cazul in care ati fost pe marte in ultimele doua, trei zile, n uati aflat ca a nascut Monica si nici ca Basescu e un prost..mult vank in ultimul timp, aah dar parca v-am mai zis ca vank se pare ca va fi formatia anului pentru mine.. right..acum am dat-o pe muzica celtica… o melodie pe care v-o recomand tuturor – The Corrs > Song for Ireland .. asa, well sa recapitulam: – toti barbatii sunt porci.. – bogdan vrea sa isi faca un stat independent ca sa mearga pe partea stanga cu masina si sa nu mai plateasca impozit- visele nu se implinesc cand bat din palme nici cand clipesc- vineri la ora 20 nortonul incepe sa scaneze automat(e singurul lucru care ma uneste de cineva acum, de oricine).. un blog lipsit de continut, fortat, ca si mine de altfel.. gol.. extrem de gol.. maine:

  • caut de inchiriat oameni
  • incercam sa ne distragem atentia de la ce ne inspaimanta
  • shhh
,

4 responses to “..”

  1. incercam sa ne distragem atentia de la ce ne inspaimanta… cam ca mine vineri seara, cand mergeam pe jos de la unirii la petre ispirescu, incercand sa nu-mi fac griji ca vreun manelist se ia de mine…32 avea probleme tehnice de cacat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.