A Lifetime of Secrets


A Lifetime of Secrets
Ieri mi-a atras atentia un proiect foarte interesant. Se numeste PostSecret ce se adreseaza comunitatii, in care fiecare om isi poate trimite un secret scris pe o parte a unei vederi.

Pentru a inetelege mai multe e de ajuns sa cititi putin din blogul aferent. Este destul de simplu. Oameni din toata lumea (preponderent america) trimit vederi in care isi scriu un secret pe una din parti, fara ca numele lor sa apara undeva. Astfel s-au nascut zeci, sute, mii de astfel de secrete, de le tot felul de stupiditati, pana la chestii serioase..

Au fost facute si cateva filmulete postate pe youtube cu unele din aceste vederi, dar ceea ce e mai interesant e ca au fost publicate 4 carti in care au fost tiparite cele mai interesante dintre ele. Si e ciudat.. cartile se vand foarte bine, pe oameni atragandu-i ideea.

Doua dintre cele mai interesante idei gasite pe acolo:

I know it’s not mine.. I still love her anyways.. ” – un tata care se referea la viitoarea fiica din pantecul sotiei.
I broke up with my boyfriend who used to call me darling when we made love because I fell in love with a man that calls me slut when he fucks me” – no comment
I believe I will accomplish something truly great in this lifetime. I am going to be 53 tomorrow.” – never give up, never!..

Va recomand sa vedeti filmul..


5 responses to “A Lifetime of Secrets”

 1. Foarte, foarte impresionant clipul.
  Pacat ca la noi se promoveaza prostia si scandalul, iar aceste initiative raman ascunse.

  Nu ar suna interesant un astfel de proiect?

 2. so… de deaprte cel mai bun post in .. ultimele 3 luni?? nu stiu nu mi dau seama… Stau si ma gandesc la un post trecut care mi a placut mai mult ca asta… inca nu ma gasit. Anyway, cel mai tare mi s-a parut cel cu “Everyone who knew me before 9/11, thinks i’m dead”. MI se pare foarte tare, dar in acelasi timp e cel care ma face sa ma indoiesc de veridicitatea mesajelor/secretelor.
  Oricum ideea e interesanta, iar postul e cum spuneam cel mai bun.
  BTW, noi am spart mana Nadiei ;) Proietenii stiu de ce!!!!

 3. sunt fana postsecret, daca pot sa spun asa :) de cand am descoperit site-ul, mi-am regasit mii de frici, temeri si secrete scrise de oameni care nu au nicio legatura cu mine. si asta e frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.