Cate se intampla acum


Cate se intampla acum
Privind cu coltul ochiului cum tot curg alerte pe ecranul meu, ba cu mail-uri ba cu oameni care intra sau ies de pe Ymessenger sau Google talk, “m-a izbit” o asa curiozitate, pe care din pacate nu o pot “dezlipi”, asa cum fac de cele mai multe ori, prin wikipedia.

Am inceput sa ma intreb, oare cati oameni in lume, ies in acest moment de pe Yahoo messenger, oare cate mail-uri sunt trimise chiar in aceasta fractiune de secunda, cate claxoane suna chiar acum, cate metrouri ajung in statie, cati oameni mor si cati se nasc? Cati oameni trec granita inapoi in tara de unde au plecat in urma cu multi ani, cate posturi sunt publicate, cati bani sunt tranzactionati in pietele agroalimentare din lume??

Chiar acum, cate mms-uri sunt primite, cate vesti bune sunt auzite, cate surprize sunt facute, cate orgasme au loc, cate carduri ies din bancomat, cate usi se incuie pentru ultima oara, cate monitoare sunt stinse, cate picnicuri au loc, cate carti de vizita sunt lasate in notele de plata, cati copaci sunt plantati, cati oameni intra in depresie, cate telefoane se efectueaza, cate note de 5 se iau, cate trenuri pleaca din gari, cate taste sunt apasate.. ????

Suntem o generatie a statisticilor.. dar pe astea inca nu le stim.. ..

ps. ca tot vorbeam de statistici, blogul meu are inaintea acestui post fix 299759 cuvinte si traieste cam de 331 de zile..


One response to “Cate se intampla acum”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.