caut de inchiriat oameni


 

fiecare dintre noi ne trezim pentru ca cineva are nevoie de noi…noi avem nevoie de noi….sa ne trezim….iar somnul seamana prea mult cu moartea….

noaptea ma tot bat cu un tantar. cam atat, in rest, in cea mai mare parte, dorm. dar dorm, ca trebuie. nu dorm ca vreau sau ca simt nevoia neaparat. e mai mult un gest involuntar. stiu ca trebuie sa pierd cel putin o jumatate de ora de privit pe tavan ca sa adorm si de multe ori, jumatatea aceea de ora e cea mai placuta din toata ziua. pentru jumatatea aceea de ora care de multe ori(in ultimult timp) se termina destul de tragic, vreau sa ma duc sa dorm. “keep it hard”.. “stay up all night”.. “1 night fuck” .. astea sunt titlurile de la mailurile din inboxul de la msn pe care nu l-am mai verificat de ceva timp.. nu frate.. nu vreau sa keep it hard all night.. vreau doar sa dorm, atat!!! atat cer. sa-mi trimita frate spam cu ce ma intereseaza.. nu mai ma itnereseaza nici prozac nici viagra nici ochelari de soare pentru soferi, nici mosteniri ale rudelor de prin orientul indepartat.. nimic, din toate astea nu ma ajuta.. eu vreau doar un om.. normal, as indrazni sa spun.. nu vreau pastile, mosteniri, si nimic altceva.. oamenii sunt obiectul meu. ma simt asa descentrat.. simt cum ma rup in doua.. ca mintea incearca sa ia fata sufletului.. probabil ca asa e mai bine.. it‘s all i can doanyway, imi trebuie ceva care sa ma scuture bine de tot din aceasta perioada. let’s see.. cat mai e pana cand terminam rahatul asta de sesiune?? pai mai e putin.. dupa aceea plec.. unde?? nu stiu, dar plec.. i know it’s gonna be something else.. dau de oamenii pe care ii cunosc peste tot pe net.. pe bune mi se pare un loc asa de mic azi internetul.. nu pot sa cred. in acelasi timp ceva ma atrage sa aflu mai mult despre trecutul lor. incerc sa le gasesc modul de gandire in ceea ce au spus odata de mult(dar nici foarte de mult, caci si personalitatile si modul de gandire se mai schimba slightly..) lipsa de comunicare ma lasa indiferent sau ma face si mai curios.. ma duc sa imi iau o ciocolata.. am tot zis ca fac asta de ceva timp, inca nu am reusit.. simt niste atingeri straine pe fata.. putin calde, dar ciudate.. pe scurt.. m-am saturat sa dorm singur.. pentru moment.. dar sincer, nu cred ca e cu adevarat cineva cu care as vrea sa dorm, tot pentru moment. lumina se imprastie pe tavanul cald.. caldura se imprastie pe mine. eu ma imprastii.. ma fac mii de bucati si apoi incep sa le lipesc, incet, una cate una.

Oh, dream about meLie, on the phone to meTell me no truthIf it is badThere’s enough in my lifeTo make me so sad(Moby – Dream about me)

tomorrow:

  • I want to run
  • I want to hide
  • I want to reach out
,

6 responses to “caut de inchiriat oameni”

  1. pfffff…poate asta e conditia studentului din ziua de azi…si ma refer la genu d student care kiar gandeste viatza nuu robotzeii aia mici care au oraru bine stabilit si se duc dracu si fac totu’ numa’ sa le fie lor bine…ashtia care se simt cand citesc this shit i’m writting…fuck off. parerea mea…

  2. nu ai nevoie sa inchiriezi oameni, ci ai nevoie de iubire,numai o singura persoana te va face sa dormi linistit….parerea mea :)

    cam triste urmatoarele variante… hai sa zic I wanna reach out

  3. deep thoughts..maybe too deep..nu te cufunda prea mult, nu te indeparta prea mult de realitate pt ca nu-i chiar asa de rea..mai avem multe de vazut..stai sa vezi!!..numai sa treasa sesiunea asta…”I wanna reach out”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.