Daca e vineri, inseamna ca e vineri


Daca e vineri, inseamna ca e vineri

Nu stiu de ce zilele de vineri sunt muuult mai interesante si mai bune(pentru mine, cel putin) decat orice alta zi.. este ziua aceea in care nu ai parte de plictiseala de weekend, insa simti relaxarea lui. Este ziua care incununeaza saptamana, pentru ca oricat de proasta ar fi fost saptamana, astazi se termina, sau daca ai avut o saptamana buna, cu atat mai bine.. astazi te vei simtii si mai bine din cauza asta..

Oricum si pe aici, e bine si frumos.. spre exemplu Octavian si Ruxandra se jignesc voluntar pentru a se incuraja sa se lase de fumat.. Tudor ne spune ca Dan i-a dat un dolar, Ciprian (unul din cei 2) isi pune intrebari existentiale, Alin vrea sa ne vireze salariul in contul de paypal.. numai tampiti!.. ca doar e vineri!

, ,

3 responses to “Daca e vineri, inseamna ca e vineri”

  1. si mie tot vinerile imi plac.ca se duce saptamana, ca incepe week-endul, ca se pune de-o bauta si mai ales ca vineri auzi cele mai amuzante povesti : la mine a fost “Fratia cuptorului”-niste colegi care si-au marcat exclusivitatea in folosirea cuptourului cu microunde printr-un poster replica la LOTR la care un sarac dtp-ist a munci o zi intreaga.
    vineri sa fie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.