Dacă nu vin ei la tine, nu te du´ la ei


Update: Au venit şi cei de la RDS, într-un final. Au constatat fapta şi au plecat de frică să nu le iau locul.

După ce mai bine de 2 săptămâni am folosit conexiunea de internet de la Vodafone vineri au venit cei de la RDS să îmi pună net (adevărat). Au dat drumul la net, cablul fiind deja tras înainte de a mă muta aici.

Cum orice minune ţine 3 zile, duminică mi-a căzut netul. Aparent mufa care era deja montată era destul de şubredă aşa că netul meu proaspăt s-a şi stricat. Sun eu la ei, mă gândesc că fiind duminică dimineaţă să mă grăbesc să îi prind. Mă anunţa cea de la suport că nu vor veni în acea zi, fiind deja prea ocupaţi. Ok, O să am o zi fără net, nu-i problemă.

Minunea a venit mai spre seară când mufa de la cablu a reînceput să funcţioneze, dar avertizându-mă cu întreruperi repetate la cele mai mici mişcări ale laptopului. Când mergea, când cădea netul. Cam le fel respiram şi eu.

Astăzi, după ce am aşteptat toată ziua să mă sune cei de la RDS, încercând să mişc mai deloc laptopul pentru a nu pierde şi fărâma de conexiune, m-am hotărât să iau iarăşi soarta în propriile mâini. M-am târât prin cateva magazine şi 2 ore mai târziu m-am întors acasă cu tot ce aveam nevoie şi în plus un drapel (de care-s foarte mândru, btw). Am tăiat mufa respectivă şi am pus una nouă, mai bună şi mai frumoasă, la fel ca şi podul de piatră.

În timp ce sărbătoream victoria în sine-mi, mişcând cablul în toate poziţiile spre propria-mi satisfacţie începe să-mi sune telefonul. Nu, nu erau cei de la RDS, aşa cum aţi crezut. Era scouter-ul, care m-a racolat acum vreo 2 săptămâni pe stradă(remember?). M-a sunat să îmi spună ca sunt pe o listă foarte scurtă cu cei pe care regizorul îi are în vedere pentru reclama respectivă şi îmi va spune vineri când se va filma exact.

My point is:

Atunci când aştepţi ceva ce nu mai vine şi poţi face ceva în privinţa asta, e bine să faci şi nu să aştepti.

Atunci când aştepţi ceva, dar nu poţi face nimic în acea privinţă, cel mai bine este să nu mai aştepţi. Dacă va veni, va veni atunci când te aştepţi mai puţin, iar dacă nu va veni, oricum nu aşteptai nimic.

P.S. Se aplică şi la oameni.


4 responses to “Dacă nu vin ei la tine, nu te du´ la ei”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.