hai cu mine


> Then, I’m going to lie down on my big beautiful bed, and blow my brains out.
> Did I hear you right, colonel? You said you’re going to kill yourself?
> No. I said I’m going to blow my brains out.

just mete-apuci si scrii cuvinte goale in plinatatea lor. dai muzica mai incet pentru ca ideile sa nu se zvante pe tonalitati diferite. mai deschizi putin usa si incerci sa vezi cum e afara. un val de caldura morbida iti infunda narile in moduri diabolice. mintea pluteste-n drumuri strambe pe care se pare ca nu le mai stii. incerci sa iti aduci aminte. prinzi simboluri si incerci sa le rtagi de coada sa vezi daca vreunul se scutura. sentimente de vinovatie iti zburda prin sangele cuagulat de atat de mult rosu. praful iti inreuneaza privirea in lipsa atentiei si te face sa visezi mai departe in intunecarea luminilor cochete.

Te plictisesti in lipsa altui intrument de plictiseala mai bun. astepti entuziasmat sa nu se schimbe nimic si privesti in gol de sus. ce ti-as putea da sa te arunci??.. te-ai aruca? fara sa stii daca te prinde cineva jos.. te-ai arunca?.. woo-haaa. te-ai arunca? nu ti-am spus sa te omori. doar daca te-ai arunca. pentru ce? nu stiu daca te va prinde cineva. poate te prinzi chiar tu. depinde cat de mult te grabesti in timp ce strabati cu mintea campul. te mai delectezi cu niste robbie williams, si aspiri aspiratiile rand pe rand prin porii pielii. afectat incepi sa iti raspunzi la toate intrebarile afectate de caderea ta. si totusi.. te-ai arunca?..

pupilele ti se dilata la maxim si totusi.. te-ai arunca??.. aseaza-te in mijloc si priveste spre margine ceea ce nu ai vazut. locul pe care il ratai in timp ce iti mestecai cozile prin ruptul capului ca un gol incins pe vreme rece. dusul iti framanta miezurile zilelor prin calea laptoasa si te izbeste de Verde. stai si vezi trei pitici portocalii prin carul cu andrele ale vietii. trage de ite, dar toate-s incurcate. la fel si tu.. te-ai arunca??.. te ajut eu.. te ajut eu sa scapi.. te-ai arunca??..

Vezi locul in care rosul devine verde si iti dai seama cat de crunt e. cum adica nu ai dormit?? cum adica ‘ai fugit’? te implor.. te-ai arunca??.. nu-ti fac nimic. imi pare rau ca-ti fac ceva.. te rog, revino-ti.. nu asa trebuie sa fie.. nu asa. nu trebuie sa nu dormi si sa fugi .. sa nu ai unde sa dormi si sa te ascunzi. nu te poti ascunde o viata intreaga de viata.. te va gasi chiar dupa ce vei arunca privirea dupa colt. miroase a mancare de seri placute de vacante mari prin varste mici indesate cu nopti lungite de vara albastra in care viata statea ca un urias in fata ta si tu o priveai ca pe un munte egoist, fara infricare si zambeai.. de fapt de abia asteptai sa inceapa. credeai ca iti va aduce libertatea mult visata.. de fapt, aceea era libertatea visata. as vrea sa te pot ajuta.. dar mi-e frica. nu sunt liber sa iau ce decizii as crede ca v-ar face fericiti.. nefericitilor.

o sa tac.. o sa tac.. totusi,.. te-ai arunca?.. promit sa nu te mai intreb daca te arunci.

3?

, ,

7 responses to “hai cu mine”

  1. eu m-as arunca, pt un vis, pt o iluzie frumoasa, pt orice care m-ar face fericita chiar si pt 5 min, m-as arunca…daca dupa acele 5 min as fi moarta, makr as muri fericita…prea complicat de explicat…

  2. @lamya: nu mai bine mai astepti putin timp, si poate acea iluzie s-ar transforma in realitate?

    Completare la primul post: poate m-as arunca daca nu ar mai exista speranta.

  3. m-as arunca pt k in ultimii 2-3-4 ani mi-am dat seama d o kestie…dak simti u k vrei si trebuie sa t arunci…arunca-te(trezeste-teeeeeeeeeeeeeeeeeeee)!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.