Horoscop


Today you die. Stop reading this, and do something useful.

Horoscop
Horoscopul este in fiecare zi citit de milioane de oameni. Dar cat de adevarat este?

Berbec: Astazi va intalniti cu niste rude indepartate, pe care nu le-ati mai vazut de mult.
Taur: Cineva va va returna banii pe care trebuia sa ii primit mai de mult.
Gemeni: O veste de la cineva, un rezultat, va poate bate astazi la usa.
Rac: Astazi, un conflic cu partenerul sau cu cineva apropiat
Leu: O sa aveti niste proiecte importante de terminat, cineva e posibil sa va strice planurile
Fecioara: Se anunta un drum, undeva departe, nu se stie daca singuri sau insotiti, dar e vorba de drum
Balanta: Starea de irascibilitate care va cuprinde va va face astazi un coleg si un partener greoi.
Scorpion: Posibile oportunitati financiare, dar nimic sigur. Inca aveti de luptat pana intrati in linie dreapta.
Sagetator: Astazi, urmeaza sa va intalniti cu familia, sau cu niste prieteni apropiati.
Capricorn: Nu poti admite ca partenerul te trateaza cu dezinteres si acum iti pui serios intrebarea care este rolul tau in aceasta relatie.
Varsator: Exista premisele pentru a resimti o oarecare stare de oboseala
Pesti: La locul de munca iti vei manifesta spiritul de initiativa dar trebuie sa mentii o doza de prudenta si de realitate.

Eh, cam asa suna horoscopul intr-o zi normala.. De fapt, puteti sa il luati de bun, unele sunt luate de pe niste site-uri de asa ceva..

Ceea ce mi se pare mie interesant, e ca sunt 6 miliarde de oameni pe pamant.. si totul se reduce, potrivit horoscopului la 12 intamplari, pentru toti acesti oameni. Asadar, berbecii se intalnesc cu niste rude, banuiesc ca sunt tot berbeci si/sau sagetatori, ca restul au alte treburi. Taurii spera ca vor primii bani, dar de la cine, ca nu zice nicaieri nimic de altii care sa dea?.. probabil mai au de asteptat.. Astazi gemenii, se pare ca vor afla ceva, poate afla ca au gemeni.. who knows?!.. Racii se pare ca sunt conflictuali, stai away from them. Leii, well, de ce va mai duceti la serviciu, daca tot stiti ca e posibil sa va enervati si mai tare?.. In legatura cu fecioarele, well, de asta era aglomerat asa rau de dimineta.. plecau fecioarele la drum.. Se pare ca nici cu balantele nu aveti o zi usoara astazi, aproximativ 500 de milioane(6 mld/12) de oameni vor fi irascibili, so, stai the fuck inside you house. La scorpion, e ceva, dar nu e nimic, din cate inteelg eu, Pana la urma, daca taurii nu isi recupereaza banii, ar fi culmea sa apara tocmai la scorpioni.. oamenii aia ii asteapta de mult.. Dupa cum spuneam sagetatorii au treaba cu berbecii, iti dai seama, o famile de sagetatori si de berbeci.. doar atat.. restul au alte treburi.. Capricornii, isi pun intrebari. Aasta e bine, e mereu bine, dar poate maine le si da un raspuns horoscopul.. sau raman la intrebari.. Varsatorii, saracii, au obosit, stati acasa, nu auziti ca balantele sunt irascibile?!.. Pestii, vor sa inoate, altfel, ce fel de initiativa este aceea, daca nu este ceva real?..

Nu inteleg cum oamenii pot sa citeasca aceste lucruri in fiecare zi, ca si cum, daca ele chiar ar fi adevarate, s-ar simtii mult mai bine ca ar stii ce li se intampla. Let me tell you a few things about horoscope.. eu, personal, cred in horoscop asa in mare, in caractereisticile zodiilor, dar nu am crezut niciodata in aceste predictii pe care le fac astrologii in fiecare zi.. Pacat, mi-ar fi placut sa fiu astrolog, dar sa studiez planete si lucruri interesante si cu picioarele mult mai bine infipte in pamant.. nu sa vand tampenii oamenilor creduli. Eu, voi crede in horoscop, atunci cand la una din zodii, va scrie “astazi muriti” .. pentru ca daca intr-o zi, ma intalnesc cu rude, in alta primesc sau dau bani, iau examene, aflu vesti, plec in tarile calde, sau dracu mai site ce fac.. nu inteleg de ce nu, intr-o zi mor.. este pur si simplu lucrur foarte normal si probabil este cam acelasi raport de adevar.. ca in fiecare zi mor ceva oameni din fiecare zodie, probabil la fel de multi ca cei care se intalnesc cu rude, pleaca in madagascar, primesc banii de mult asteptati, au probleme in relatie sau la locul de munca. Oance again, daca intr-o zi, o sa scrie, la oricare zodie, astazi muriti, de atunci o sa incep sa citesc zilnic acel horoscop, atunci stiu ca sunt sanse sa se intample..


2 responses to “Horoscop”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.