Imbecililor


Majoritatea, nu toti!

Imbecililor

Astazi este o zi minunata. De dimineata, m-a calcat o masina pe trecerea de pietoni, in timp ce eu aveam verde. Dar deja prostia, imbecilitatea, nesimtirea si toate celelalte atuuri ale bucurestenilor nu mai ma mira. Este deja ceva normal. Nu, nu scriu din spital blogul, pentru ca m-a calcat doar pe picior, lovindu-ma si cu oglinda retrovizoare. Era un itiot cu un logan alb de la o firma.. ce e drept, in fractiunea aceea de secunda nu am resuit si nici nu m-am straduit sa retin numele firmei, sau numarul masinii. Oricum, tipul a trecut mai departe ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, ba cu atat mai mult a si accelerat.. doar avea liber in fata, cum putea sa rateze ocazia si sa opreasca sa ma intrebe daca m-a lovit.

Dar cand vorbesc deacest idiot, nu ma refer la el, neaparat, ci la miile, zecile, sutele de mii de idioti care traiesc in bucuresti.. Well, daca basescu o sa fie anchetat pentru discriminare impotriva armenilor.. well, daca vrea cineva, judecati-ma pentru ca am ceva impotriva bucurestenilor. Dar inca odata.. nu toti sunt idioti.. MAJORITATEA.. cam 2 din 3. Nu, nu sunt neaparat prosti, pentru ca prostia este distribuita in mod egal peste tot, dar sunt idioti si sunt increzuti, cu atat mai mult se si lauda cu idioteniile pe care le fac, de parca cineva sanatos la cap chiar ar aprecia toate dovezile de nesimtiire si de prostie de care dau dovada.

Cu tot respectul, sa va ia dracu’!

, ,

15 responses to “Imbecililor”

 1. Toti sunt la fel! Stiu un caz de doua persoane care au fost accidentate grav pe trecerea de pieton, pe verde de catre un imbecil care nici macar nu a franat cand i-a vazut ca treceau regulamentar!

 2. De ce esti asa sigur ca soferul era bucurestean? De fapt, lamureste-ma te rog- pt tine “bucurestean” inseamna ca s-a nascut in bucuresti sau ca locuieste acum in bucuresti?

 3. sunt omul care traverseaza anapoda tot timpul. si nu prea am reusit performantele voastre. asa ca dati-o dracu de treaba…. mai usor ca zgariati parchetul. bottom line nu mai faceti din tantar armasar!! s-au va plictisiti?? Oricum felicitari astuia care scrie ca vad ca puneti botul repede

 4. bai sorine,te auzi?debitezi prostii.
  ce vrei sa faca? sa spuna :”Multmesc ca m-ai calcat pe TRECEREA DE PIETONI”?,chiar aveam nevoie de o pereche de picioare noi?… mai ales ca era verde.

  Asta e ca “sa moara si capra vecinului”,daca tu traversezi aiurea(si te mai si mandreseti cu asta)inseama ca ce?…sau poare exista o cenzura pe revolta?

 5. nu ma mandresc si nici nu vroiam sa spuna multumesc. pur si simplu vroiam sa nu devina postul un stirile de la ora 5 cu victime cu tot. a se citi primul comment. si data viit sa caste ochii de doaua ori ca pana sa te fereasca altii ar fi bine sa te feresti tu

 6. Tu esti omul care traverseaza anapoda tot timpul? si nu ai reusit performantele noastre? eu zic sa mai traversezi asa si in continuare :) keep up the good work

 7. Niste imbecili e putin spus.Poate sunt putin prea dur,dar ar trebui impuscati(:D)Sau sa li se confiste masinile idiotilor,sa ii vedem atunci.M-am saturat de toti cretinii:grabiti:care nu dau prioritate la treceri sau intersectii.Oricum,marea majoritate a celor care fac astfel de chestii sunt ori Bucuresteni,ori din Prahova ori Constanta.Astia din urma sunt cei mai periculosi.Deci,nu putem spune cu certitudine ca era bucurestean.Era sa uit de noua generatie d esoferi:acei tineri ajunsi peste noapte angajati ai unor firme care le-au dat masini si uite asa au devenit oameni importanti.Nimeni si nimic nu ii poate atinge,asta e impresia lor.Ia sa ai la indemana o bata s ale zbori capatanile,sa vezi atc cum le trece sefia si suprematia.Hai ca am deviat cam mult.Conchid pescurt:niste imbecili,trebuiesc impuscati.

 8. Ma,Ciorinele.LAsa ma omul.Era sa ii rupa un imbecil picioarele pe dreptatea lui si u te legi de el?Pai ia sa te vad pe tine cand o sa traversezi u aiurea si Doamne feretse te loveste vreo unul.Deja te aud injurand de mama focului.
  :)))Pot sa iti spun ca de 2 ori am tras inapoi pe trecere,pe verde niste persoane care altfel ar fi fost acrosate de catre astfel de soferi iar o data un cetatean a fost ovit chiar infata mea,culmea,de un imbecil care avea o masina pe care scria mare ZAP.Cred c anu mai am nik de zis,momentan.
  :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.