Inoata stramb, gandeste drept


Inoata stramb, gandeste drept
Cateodata e bine sa iti dai seama cand prezenta ta intr-o loc, fie ca e vorba de un loc fizic sau in concept (intr-un grup, intr-o relatie, intr-o firma) nu este benefica si nu face decat sa strice lucrurile. De fapt, mereu e bine sa iti dai seama, numai ca foarte rar si poti face asta.

Cu cat tii mai mult la ceva, cu atat trebuie sa fii mai atent sa ii dai drumul, atunci cand tu nu mai faci decat sa reduci din calitate sau din experienta. Nu trebuie sa te tii ca un bolovan de piciorul celorlalti daca nu poti inota la fel de repede ca ei, sau nu poti inota in acelasi sens. Trebuie sa realizezi ca faci mai mult rau decat bine si atunci este momentul sa te desprinzi.. Da, poate ca, in mintea unora ar insemna un regres, dar asta inseamna ca ai fi prea egoist daca gandesti asa. Trebuie, cateodata sa te eliberezi din locurile care nu ti se potrivesc sau in care nu te potrivesti tu perfect, deoarece sunt sanse mult mai mari sa faci rau celorlalti, decat sa ii ajuti.

Nu trebuie sa isi schimbe nici ei directia pentru tine, si nici tu pentru ei.. trebuie doar sa cauti un al “grup” sau “loc” sau ce o fi, care sa fie asa cum esti si tu, deoarece, daca tu mergi intr-o directie, inseamna ca in acea parte, instinctual, vrei sa mergi, la fel ca si o busola..

Incearca sa ai un impact negativ asupra grupurilor in care te afli cat mai mic, indiferent ce inseamna asta… Daca nu poti inota cu oamenii de langa tine.. nu-i lega de tine, chiar daca ei iti cer sa faci asta.. o sa isi dea seama mai tarziu ca asa le este mult mai bine..

Sunt multi inotatori in oceanul asta..


3 responses to “Inoata stramb, gandeste drept”

  1. atat de gresita gandire, atat de lasa, atat de lenesa, atat de moale…daca vrei si ii iubesti, de ce sa le dai drumul?! pentru a suferi amandoi, dar separati?

    no need for answers…i`m out of here

  2. destul de dura gandirea… eu cred ca in momentul in care iubesti pe cineva te straduiesti sa innoti in aceeasi directie. e mai frumos sa cresti impreuna cu persoana iubita ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.