Ninge cand nu se asteapta nimeni


Ninge cand nu se asteapta nimeni
V-ati intrebat vreodata cat de diferita ar fi fost viata voastra, daca de dimineata ati fi mers pe trotuarul celalt? V-ati intrebat cat de diferit ar fi fost totul daca nu luati primul metrou ci il asteptai pe urmatorul? Poate ceva extraordinar va astepta in el, dar nu ati stiut si nu veti stii niciodata.
Ganditi-va la momentele intamplatoare extraordinare pe care le-ati petrecut.. nu stiu, ca v-ati intalnit cu cineva, sau ati descoperit ceva, numai pentru ca ati fost la momentul potrivit acolo. Poate ca pana la urma, este vorba de cat de multe momente din astea intamplatoare ai in viata..

Este un post despre ninsoare, despre ninsoarea care vine doar atunci cand nu se uita nimeni pe geam si nu o asteapta nimeni. Este despre ninsoarea aceea cu fulgi mari care spune atat de multe si nimeni nu o asculta.. este acea ninsoare care te umple de fulgi si te goleste de griji.. cea cu mii si mii de fulgi, ba mai mari, ba mai mici, unii mai repeziti, altii mai domoli.. O ninsoare pe care nimeni nu o vede.. prima ninsoare.

In Sibiu ningea ieri cu soare.. it was amazing.. in bucuresti ningea azi noapte cu discutii..

, ,

2 responses to “Ninge cand nu se asteapta nimeni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.