Numere de telefon din agenda


Numere de telefon din agenda

Fiecare din noi are anumiti oameni care il/o fascineaza intr-un fel. Sunt cativa si in lista mea de “fascinatie” si ceea ce vroiam sa spun este ca am apucat sa cunosc astazi pe unul dintre ei si cu atat mai mult el sa stie deja cum ma cheama.

Acum, nu cu mult timp in urma, am castigat, la un concurs disputat pe blogul BusinessMagazin . Astazi am fost sa imi ridic premiul, dar nu am fost atat pentru premii cat pentru a cunoaste cativa din oamenii pe care “ii savurez” in fiecare miercuri. Pe de o parte ma simteam penibil.. ma si vedeam cum ajuns la sediul lor, portarul de la intrare imi va inmana premiul si asa urma sa nu mai imi placa la fel de mult revista. Pe de alta parte erau cativa oameni pe care chiar vroiam sa ii cunosc. Si cand spun cativa, recunosc, ma refer in special la unul, la Dorin Oancea, redactor-sef adjunct al publicatiei.. Si asta in special din cauza ca de multe ori articolele scrise de el m-au inspirat sau mi-au ramas mult timp in minte…

Oricum, astazi ajungand in redactia BM, dupa cum spuneam, am avut ocazia sa cunosc o parte din redactie si chiar sa avem o scurta discutie pe mai multe subiecte.. ce sa zic, m-am simtit bine, in largul meu, si am fost cu atat mai surprins de anumite reactii ale oamenilor de acolo.. dar poate cel mai mult m-a surprins ca unii ma cunosteau deja.. nu direct, ci prin prisma faptului ca s-a intamplat sa mai comentez din cand in cand pe blogul lor.

Acum vreau sa va vorbesc despre alta fapta, ceva mai veche.. cand s-a intamplat sa cunosc o persoana ce mi-a ramas intre cele mai bune prietene. Si cand spun ca “s-a intamplat”, credeti-ma ca definitia intamplarii este felul in care ne-am cunoscut.. insa nu asta este cu adevarat important.. ci dupa cateva zile de iesit, plimbat si comunicat din plin, i-am cerut numarul de telefon.. si in timp ce scriam numarul, incercand sa il salvez imi dau seama ca numarul era deja in agenda telefonului.. cu atat mai mult.. chiar nu numele ei…

Concluzia celor doua povesti este destul de simpla.. cateodata, lucrurile pe care ni le dorim s-au intamplat deja fara ca noi sa realizam. Cateodata ceea ce vrem sa atingem este deja atins.

Si astfel, de multe ori, stau si ma intreb.. cand imi doresc ceva sa se intample.. Oare nu am deja acest “numar de telefon” in agenda?

,

4 responses to “Numere de telefon din agenda”

  1. şi mie mi s-a întâmplat. am ajuns la concluzia că, dacă unele chestii din viaţa ta se tot repetă, e un semn că trebuie să deschizi mai bine ochii şi să fii mai atent

  2. povestea cu premiul pt mine nu e nici macar un pretext pt ce urmeaza cat despre lucrurile care ni le-am dorit ca s-au intamplat,am o mare dilema.Daca am intalnit o tipa ca si tine cu mult timp in urma si mi-am dat seama ca era ce imi doream dar din motive ce nu tin de mine sau poate ca tin de mine totul s-a rupt,ce fac? ma gandesc ca poate exista o sansa la un milion sa mi se intample din nou sau incerc si altceva si raman cu gustul amar ca acel ceva care mi l-am dorit s-a intamplat mult prea repede si prea devreme ca sa imi dau seama si ca sa pot lua lucrurile nice and slow :) cel putin asta pot sa spun ca e dilema mea……altceva….keep bloging ca nu ai luat premiul ala degeaba……ceva ai daca nu pot sa-i spun talent ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.