poate senzatia de dulce e relativa..


top of the world mom Dupa cum spune si titlul.. dulcele este relativ. poate dulcele meu este mai putin dulcele tau, sau chiar amarul altuia. si atunci ?? de unde stim cat de dulce este ceva, fara sa gustam? putem?.. nu cred! degeaba iti spun altii ca o prajitura e dulce sau ca un anumit suc e prea dulce.. poate pentru tine nu e.. sau poate pentru tine e mult mai dulce.

So?! in other news.. am avut parte de multe simboluri in ultima perioada.. cred ca pe cat de mult mi-au lipsit anul asta.. pe atat s-au adunat acum.. am o stare de usoara raceala. da, in mijlocul codurilor de culori razvratite pe scala termometrului. am mai descoperit ca ‘moartea’ ca subiect este la moda, ca nu stii cum sa faci lucrurile sa mearga intr-un sens in care nu mai vrei sa mearga.. si apoi ca poate e bine totusi sa folosesti cuvinte obscene cand esti mic, ca daca nu.. cica ramai virgin cel putin pana la 27 de ani cand intri pe un forum oarecare de femei si se gaseste vreo ‘enoriasa’ sa vrea sa te intalneasca sa iti spuna unde sa gasesti un preot ca sa scapi de blesteme.. da, nici pentru mine nu e logic daca era de la blestem sau de la lipsa cuvintelor.. sau daca datorita blestemului nu putea sa zica un simplu ‘futu-i’ din cand in cand.. macar asa in timpul liber, cand era pe wc, nu stiu.. nu gasesti timp sa bagi un cuvant obscen o copilarie intreaga?? plus ca ma gandesc ca doar daca te gandesti la ele.. nu prea ajuta.. trebuie sa le spui, ca sa le constientizezi.. or not.. anyway..

1. Invatati-va copii de mici ce sunt alea cu care se joaca in tarana si ce pot sa faca cu ele, s-ar putea sa ii scutit de un mare efort pe la 27+ de ani..
2. Ma dor ochii..
2+1. Cat de dulce esti?


One response to “poate senzatia de dulce e relativa..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.