prostia umana


You don’t stand in front of a mirror before a run wondering what the road will think of your outfit.

ma trezesc.. e o ora cam ciudata pentru trezit.. e 2 noaptea. am dormit 6 ore. nu sunt sigur ce zi este, dar parca nici nu as vrea sa mai stiu. telefonul vibreaza.. imi aduce aminte ca e ziua cuiva.. right.. acum stiu, e 1 februarie. a trecut o luna.. dar cum a trecut luna asta.. a trecut rau.. dar a trecut si bine. important e ca a trecut pana la urma. incerc sa descarc niste fotografii din aparat.. e mai mult din instinct.. vreau sa ma uit la ‘Dancer in the dark’. vreau sa ma apuc de un site… da, la ora asta.. ma simt viu, mai viu ca in multe alte zile si vreau sa fac ceva in privinta asta. as avea si pofta de plecat, dar parca totusi nu as vrea sa plec acum.. nu inca. beau un ceai ce a ramas de astazi.. e putin acrisor, dar e ok, la ora asta. s-a terminat si asta.. pe fundul canii e un sambure de lamaie rosu.. da, e rosu.. imi simt degetele aspre.. frigul asta. e ciudat, cand cineva iti multumeste ca existi, si nici macar nu pare sa glumeasca. e si mai ciudat cand mai multe persoane iti spun ca daca le-ai face ceva rau te-ar ierta.. nu inteleg foarte bine ce am facut, sau ce fac.. da, putin flatat de toate cuvintele, si nu numai. imi trezesc asa usor, mintea care luase o mica pauza. nu vreau sa o sperii, doar o aduc usor inapoi. ascult Elvis,.. nu, nu cred ca traieste. citesc oferta de la Cora, macar sa stiu de ce i-am deschis tipului cu pliantele.. nici acum nu inteleg de ce a sunat tocmai la mine.. fie.. multe puncte de suspensie.. oare ce sa insemne asta?? maine:

  • ceaiuri cu fructe
  • nopti
  • culori
,

5 responses to “prostia umana”

  1. urasc ceaiul de fructe…in rest pot bea orice tip(de ceai,clar)…dar nu a fost tot timpul asa..long long time ago,cand detestam laptele,imi placea ceaiul…de fructe,verde,cu miere,fara zahar,fierbinte,”ice tea”…dar acum nu mai pot sa-l beau oricum…ceaul de fructe imi da o senzatie”nashpa”in stomac(nu,nu e ceea ce s-ar putea deduce…doar parca imi cade greu la stomac)……si nici nu-mi place gustul.plus ca trebuie sa fie neindulcit,clar..nici nu se pune problema de vreo kestie”sweet”in el(asta e un lucru general la mine,detest dulcegariile..bref extrapoland)…de multe ori in ultima vreme,cand vroiam sa beau ceai,imi tot ziceam sa incerc unul de fructe,pardon,sa reincerc,dar….nu-mi vine pur si simplu..e un flash si intr-o milisecunda deja nu mai am nici o pofta..(asta tine de psihic,clar)…si stiu ca nu a interesat pe nimeni ce dracu’am scris aici,da’ e prea devreme sa ma culc,si mi s-a parut interesant subiectul cu ceaiul..(mint:as fi scris romane despre noape si culori,dar sunt succinta de data asta,trebuie sa merg in bucatarie sa fumez o tigara…)

  2. ma asteptam sa citesc altceva la tema asta, de fiecare data cand aleg o tema sper sa fie scrisa concret, despre tema respectiva,dar uite ca uneori nu e asa…simt ca desi noi alegem o tema tu pana la urma scrii despre ce vrei tu si uneori nu prea au legatura. Nu te supara pe mine, nu iti reprosez, spun cea ce cred… nu incerca sa fii abstract(poate nici nu incerci, poate mi se pare mie) cum incearca toata lumea cand defapt se incurca in idei si nu demonstreaza nimic, nu stiu… asta am vrut sa zic. Nu aleg nimic pentru ca m-am saturat de fiecare din astea : ceaiuri cu fructe sunt prea artificiale, noaptile le detest(nu mai stiu sa visez normal) si culori….nu prea mai cred in culori, lumea asta e demult sterasa, e doar gri si alb.

  3. fiecare scrie despre ceea ce vrea, ceea ce simte. pt el acel titlu are sens, legatura.
    faptul ca ti se parea ca ar vorbi despre altceva este probabil pt ca nu ganditi la fel, nu simtiti la fel..asta este tot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.