.. sau cum mi-a venit mintea la cap


[Fotografii la sfârşitul postului]

Întâlnirea bloggerilor din Sibiu 2009 #1

Discutam astăzi la întâlnire că “cea mai tare meserie” de anul trecut ar fi fost să stai pe un recif de corali şi să scrii pe blog. Nu ştiu cum sunt alţii, dar eu în acest moment parcă mă bucur mai mult că-s în pat, ascultând Alanis Morissette cu al ei cover dupa Sting – King of pain – şi scriu asta, decât pe un recif de corali. Ceea ce vreau să spun, este că, indiferent de ceea ce cred majoritatea oamenilor că este bun pentru ei, tu s-ar putea să ai cu totul alte opinii şi chiar justificate, aşa că nu încerca să ţi le reprimi.

Da, gata cu filozofia pentru astăzi. După cum spuneam, am fost la întâlnit de bloggeri în Sibiu şi sunt dator cu poze.

Nu uitaţi, aş vrea vrea să ne vedem şi pe 31 la GeekMeet Sibiu.

Aici găsiţi fotografiile.

, ,

6 responses to “.. sau cum mi-a venit mintea la cap”

  1. Pai eu va astept, calin a zis ca vine, spuneti-mi daca reusiti sa ajungeti ca sa stiu si eu aproximativ cati vin si totusi sa nu depasim numarul maxim de oameni care au loc acolo :D

  2. Corect. Nu trebuie sa iti placa ce ii place majoritatii neaparat. Chiar daca majoritatea asta reprezinta restul populatiei minus tu. Ce, eu nu sunt instare sa spun ca melodia aia sau pictura aia sau poezia aia e stupida si nu e deloc arta, chiar daca e la moda si toti o apreciaza?

    Si asta chiar daca voi fi luat de ciudat sau de fraier…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.