Ţară de căcat, client service de căcat


Ţară de căcat, client service de căcat

Viorel se plangea ca service-ul este, in anumite situatii, de cacat. Permiteti-mi sa spun ca, in Romania, de cele mai multe ori, client service-ul este de cacat.

Saptamana trecuta am apelat la divizia de suport a unui producator de software din Statele Unite cu o cifra de afaceri de vreo $15 milioane si cu aproximativ 50 angajati. Am pus cateva intrebari despre un produs al lor si am primit raspuns de indata ce a inceput ziua lor de lucru, desi imi ofereau majoritatea raspunsurilor deja pe site.

In acelasi timp, am pus cateva intrebari si unei firme romanesti care ofera o alternativa de serviciu la ceea ce imi trebuia mie. Pan’ la urma asa zicea pe site,  sa le dau un mail deoarece fiecare client este unic, are propriile nevoi de comunicare.. Ciudat, dupa mai bine de doua zile lucratoare nu a sosit niciun raspuns sau semn de viata.. Prin niste relatii, ca doar in comunismul corporatismul romanesc asa se rezolva orice, am reusit sa aflu un numar de telefon al unui om de acolo si am fost obligat sa il sun, ca doar era interesul meu.

Desi mi s-a spus ca voi primi un raspuns in aceasta dupa amiaza de LUNI, nici pana la aceasta ora nu am primit unul.. Dupa cum spuneam.. tara de cacat, client service de cacat

, ,

9 responses to “Ţară de căcat, client service de căcat”

 1. Eu ce să mai zic?

  Singurul lucru bun pe care l-am aflat (sau conştientizat) din toată tărăşenia asta e că lumea în general se sperie de OPC. Ca în comunism dealtfel. (ctc)

  De ce?

  Pentru simplul fapt că (de cele mai multe ori) FUNCŢIONEAZĂ.

  Care e concluzia?

  România e o ţară nefuncţională.

 2. total de acord… dupa ce te chinuisa dai de adresa aia de email bine ascunsa in eventualul site si le scrii respectuos cerand frumos o informatie, astepti. Si… mai astepti putin.

  Chiar se sperie de OPC? Pe asta cu OPC-ul n-am incercat-o dar am observat ca daca ii iei mai tare si ii acuzi putin ca iau salariu degeaba eventual ceva de sefu te rezolva repede. Cel putin la mine a tinut.

 3. :)) fa si tu o plangere la OPC frate ca saracu OPC o sa aiba de treaba la cate lucruri nu merg in tara asta , ca de suntem toti consumatorii aceluiasi sistem :)

 4. :)) tare….pai nu stiu la o autoritate care se ocupa cu buna lui functionare ca probabil ca trebuie sa existe pe undeva ca de asta e boala romanului sa faca autoritate care verifica autoritate , care verifica autoritate…si tot asa.

 5. Cica in Manastur in fata unui bloc cu 10 etaje, un taran cosea linistit iarba …hrrrsssht … hrrrsssht … Deodata apare in zbor un deltaplan, care purtat de o pala de vand se izbeste de bloc pe la etajul 6-7 si se prabuseste in fata taranului. Taranul :

  “Tara de cacat, atentate de cacat! “

 6. Bre, ce deductie… legat de generalizari, o sa iti spun o poveste: eu sunt din Constanta: multi spun ca, la o prima impresie, orasu asta bate recordu la prostie in multe privinte. E, uite ca si io am fost de vreo multe ori in Bucuresti si, doar vazand Dambovita, pot spune ca mi se pare un oras murdar si lasat in paragina. Generalizez!! Am dreptate sau nu? Te duce capu la un raspuns?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.