Trimiteti-ma in concediu


Trimiteti-ma in concediuUPDATED: cititi jos !
Saptamana viitoare, intre 4 si 9 septembrie voi avea concediu. Problema este ca nu sunt inca sigur unde vreau sa ma duc in toate aceste zile. Stiu doar ca vreau sa trec prin Sibiu, in rest nu sunt sigur prin ce alte localitati vreau sa ajung. Asa ca am nevoie de ajutorul vostru pentru a ma hotari unde ma voi duce in concediu.
Iata care e planul:

1. Intrati pe pagina unde imi puteti propune cel putin o destinatie de calatorie
2. Completati campurile din formular si apoi salvati datele.
3. Daca o localitate este deja propusa nu o mai propuneti, trebuie sa fie unica, orice localitate duplicata va fi stersa din baza de date
3. Puteti vedea deja toate destinatiile propuse in tabelul din acea pagina
4. Trebuie doar sa tineti cont de trei reguli in propunerea unei destinatii:
> Trebuie sa fie o localitate
> Trebuie sa fie in Romania
> Trebuie sa se poata ajunge cu trenul la destinatie

!! Inscrierile in baza de date se vor incheia Luni, 3 septembrie, la orele 17:00.

Pentru a vedea care dintre destinatii va fi cea ‘castigatoare’ voi crea o aplicatie zilele urmatoare ca sa extraga la intamplare din toate localitatile propuse una singura.

!! Persoana care imi va fi propus acea destinatie se va alege cu un obiect adus de mine din acea localitate pe care i-l voi trimite printr-o firma de curierat, sau daca se afla in Bucuresti sau Alexadria si vrea, ne putem intalni personal.

Astept cat mai multe sugestii de la fiecare, cat de idioate sau de gandite vrei voi.. puteti sa spuneti in formular si de ce imi recomandati acea destinatie…

Primele 2 destinatii vor fi introduse de mine, in rest toate vor fi ale voastre..

spor.. :P .. nu uitati, aici este formularul.

Update1: A fost o problema la aplicatia de salvare a datelor. Daca ati completat formularul dar informatia nu a fost salvata, va rog introduceti acum din nou destinatia. Merci Monica.Update2: Pana in acest moment(30 august – 21:36) sunt 31 de destinatii. Daca nu ati propus nicio destinatie o puteti face pe pagina cu formularul, sau daca ati introdus, mai puteti propune si altele. Nu uitati, numai detinatiile aflate in baza de date pot fi alese, si nu uitati ca cel care imi propune destinatia ce va fi aleasa aleator de calculator se va alege cu un obiect adus de mine de acolo, asa ca va rog sa introduceti adresa de mail corecta pentru a va putea contacta.


One response to “Trimiteti-ma in concediu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.