urasc oficial cafeaua


fuck USA! fuck bill clinton!.. asta e gara mea!

sesiune, stres, invatat pana noaptea tarziu. am zis ca merita sa fac un efort si sa stau mai tirziu azi noapte pentru a intelege ceva ce oricum nu e de inteles. asa ca aseara am baut cafea. da, pentru prima data in viata mea, chiar m baut si nu am gustat.

so, stati sa va povestesc. ieri am venit destul de obosit de la serviciu pe la 6:30, si pe la 7 am vazut ca nu prea ma pot concentra asupra lucrurilor pe care le aveam de invatat. m-am asezat sa dorm putin urmand apoi sa ma apuc de invatat. asa am si facut, pe la 8:40 trezindu-ma, m-am apucat de invatat. la un moment dat, ma gandesc eu, de ce nu imi fac eu o cafea?!. asta fac oamenii astia cand vor sa invete noaptea nu?.. so.. mi-am facut eu un fel de cafea.. pe care am baut-o intr-un interval de vreo cateva ore, aprox (1-2 ore) .. sincer, nu am simtit mai nimic dar nici somn nu mi se facea.. ceea ce era exact ceimi trebuia mie.

undeva pe la ora 2, am inceput sa ma simt obosit si a inceput sa imi fie somn.. “mda.. vai ce a mai tinut si asta” ma gandeam eu.. dar asta e, hai sa dorm, vad eu maine, la examen ce fac. si m-am pus in pat sa dorm pe la 2:40. dar, surpriza, nu mai puteam sa adorm, cu toate ca ma simteam extrem de obosit.. si tot ma intorceam de pe o parte pe alta si nimic.. simteam cum inima imi batea destul de repede si nu ma lasa sa ma linistesc.. intr-un final cred ca am adormit destul de ciudat.. apoi aud ca primesc un mesaj, pe la 4.. atucni am realizat, ca nu dormeam cu adevarat.. era mai mult o stare ciudata de realitate-somn.. (aah.. da, viata mea nu e o investitie cu eroare calculabila.. nu am ce sa risc.. pur si simplu nu merge, asta e tot) apoi am mai stat inca vreo 3 sferturi de ora, daca nu mai mult sa intru iar in starea aceea de “somn”,. apoi m-am trezit pe la 5, pe la 6, pe la 7:30.. si la 8 deja eram in picioare..

concluzia?.. cum dracu puteti sa beti lichidul ala, care are un gust naspa, un miros groaznic, si va face sa va simtiti asa?… adica si acum imi simt inima in piept cum imi bate destul de repede.. ma simt extrem de obosit si nu sunt bun de nimic.. chiar nu inteleg ce gasiti in licoarea asta atat “it’s just stinky icky poopy yucky water”, cum spunea DeeDee. e un cosmar, cum puteti sa beti asa in fiecare zi?? si sa va simtiti bine??..

don’t drink coffee.. ever. eu sunt sigur ca nu o sa mai fac asta.. doar nu sunt atat de masochist.
similar

,

2 responses to “urasc oficial cafeaua”

  1. e ma’ men…. ai in fata exceptia de la regula …. bag in mine cofeina in toate formele ei si dorm dusa:)))

    la mine cu alcoolu e problema… dc beau o bere nu dorm toata noaptea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.