Vând viață de 6000€ acum la incredibilul preț de 624€


Vând viață semi-interesantă, decomandată și spațioasă.

Am fost ieri să deschid un cont la o bancă, însă pe langă cont m-am ales și cu asigurare de viață.

Am aflat cu această ocazie ca viața mea nu numai că nu e de neprețuit așa cum m-au învățat părinții și Mastercard, ba chiar mai mult, este destul de ieftină – nici mai mult nici mai puțin de 6000€.

Totuși am și opțiunea să rămân în viață și să primesc și asigurarea în următoarele cazuri: perderea totală a ambilor ochi, maladie psihică incurabilă, pierderea totală a ambelor antebrațe și ale ambelor mâini, surditate completă a ambelor urechi de origine traumatică, pierderea mandibulei, pierderea totală a vorbirii, pierderea totală a unui antebraț (de la cot la mână) și a unui picior, pierderea totală a unei mâini și a unui picior, pierderea totală a ambelor membre inferioare, pierderea totală a celor două labe ale picioarelor.

Dintr-o dată, mă simt total mult mai bine. Ah, apropo, dacă îmi pierd labele mi le fac ei, încasez asigurarea și apoi mor, mai încasez asigurarea încă odată??

Anyway, după cum mi-a spus mie deathclock.com, o sa mor pe 26 iulie 2060. Asta înseamnă peste vreo 52 de ani. Ținând cont că plătesc 1€ pe lună pentru asigurare..

52 ani x 12 luni * 1€ = 624€

Nu vi se pare că este o investiție bună?? Așadar caut urmaș care să îmi plătească asigurarea în fiecare lună iar cand o să mor, poate păstra banii..

P.S. De ce dracu’ se numește “asigurare de viață”?? Nu e mai mult asigurare de moarte?? Sunt sigur că numele a venit de la vreun tip de la marketing.. Asigurarea de viață este cea medicală.. asta este Consolare pentru rudele cu care ai fost prea chitros în timpul vieții.


2 responses to “Vând viață de 6000€ acum la incredibilul preț de 624€”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.