Vorbă serioasă de 1 aprilie


Pentru cei 3 oameni care încă nu au înțeles.. era o glumă, nu sunt pe invers. Cel puțin nu din câte știu eu.

Și apropo de glume proaste de 1 aprilie, mi-am dat seama că cel mai bine nu spui nimic în această zi, pentru că ori încerci să faci o gluma și lumea te ia în serios, ori vorbești serios și nimeni nu te crede.

Dar ce am descoperit cel mai interesant ieri, este faptul că unele glume se pot transforma în adevăruri. Ceea-i total ciudat, pentru că atunci când îi spui unui om să vă întâlniți într-un anumit loc, la o anumită oră, în glumă, ajunge să devină adevărat tocmai prin faptul că gluma-i prea proastă ca să o mai duci la capăt sau chiar să o și termini pe la jumătate.

E și mai aiurea să îi spui cuiva că de fapt te-ai întâlnit cu el/ea dintr-o simplă glumă proastă. Nu știu de ce, dar parcă ar fi și mai aiurea. Așa că nu poți să-i spui acest lucru.. și totuși te roade să-i spui pe de o parte “păcaleală de 1 aprilie ca ai venit..” dar nu poți face asta pentru ca și tu ai venit. Nu rămane decat să-i spui.. “Vorbă serioasă de 1 aprilie..” și să începi să râzi de unul singur.. tu înțelegi gluma.. din păcate, doar tu.

Așa că am terminat-o și cu păcălelile.. se pare că 1 aprilie pentru oameni mari e mai aiurea.. pur și simplu te simți responsabil și mai toată lumea te ia în serios..


One response to “Vorbă serioasă de 1 aprilie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.