Vrei să fii miliardar?


Zazazoo.ro este unul dintre primele proiecte independente de antreprenoriat pe care le sustin.

Vlad Stan30 Noiembrie 2007

A venit vremea sa va povestesc pe scurt despre Strada32.com, un alt proiect de antreprenoriat pe care il sustin.

Vlad Stan10 Decembrie 2007

Vreau sa ma implic in mai multe proiecte, sa le sustin, sa muncesc la infrastructura si chiar sa le administrez financiar.

Vlad Stan11 Decembrie 2007

estimam pentru 2008 afaceri de 170.000 – 200.000 euro

Mirela Ciucur (strada32.com) – 11 Decembrie 2007

Dupa cum se stie, cu multe luni in urma, Managerul General al Vodanet (si actionar in companie) – dl. Vlad Stan si-a orientat eforturile spre proiectele personale ceea ce a facut ca Vodanet sa piarda in eficenta si sa isi erodeze dramatic stabilitatea financiara (Videomax, un serviciu inca regretat in piata, a fost inchis iar Vodanet are datorii restante substantiale catre bugetul statului).

Vodanet21 Decembrie 2007

Antreprenoarea care a lansat in 2007 magazinul online construit pe conceptul de un singur produs pe zi, Zazazoo, bazat pe platforma MyBargain.biz, sustine ca este viitoarea milionara in euro a Romaniei.

Ziarul Financiar22 Aprilie 2008

Business-ul de a fi un fond de investitii nu e pentru mine. Singurul rol pe care o sa-l am o sa fie de «angel investor». Banii mei o sa-i bag in niste proiecte si cam atat. Dar n-o sa fac fonduri de investitii – sunt un business in sine si trebuie sa stii cum sa-l faci

Vlad Stan14 August 2008

Vlad Stan […] Impreuna cu alti doi oameni de afaceri, cu experienta in special in zona imobiliara – Victor Anastasiu si spaniolul Pablo Rodriguez Gonzalez […] a infiintat Seed Money, un fond de investitii pentru proiecte online aflate in faza incipienta de dezvoltare.

BusinessMagazin21 Septembrie 2008

Vlad Stan si partenerii sai promitand ca vor ramane strict la nivelul de investitori financiari si nu se vor implica in mersul afacerilor finantate decat atunci cand antreprenorii le vor solicita asistenta.

BusinessMagazin21 Septembrie 2008

Seedmoney, fond de investitii romanesc in domeniul online, a anuntat ieri care sunt primele proiecte pe care le va finanta in perioada urmatoare, respectiv www.2parale.ro, www.captaingo.com, www.strada32.com, www. zazazoo.ro.

Ziarul Financiar 20 Octombrie 2008

Intradevar Zazazoo si Strada32 sunt proiecte sustinute de Vlad Stan dinainte de a fonda SeedMoney si este si unul dintre motivele pentru care am fondat SeedMoney.

Victor Anastasiu20 Octombrie 2008

Update:

Fericiti ca @zazazoo este unul dintre proiectele finantate in prima runda:)

Cătălina Rusu (zazazoo.ro) – 20 Octombrie 2008

Internetul in Romania este aproape corporatist, bazat mai ales pe proiecte tip copy-paste dupa modele de succes internationale.

Vlad Stan20 Octombrie 2008

Câteodată mi-e ruşine că lucrez în online.

Eu – astăzi5 responses to “Vrei să fii miliardar?”

  1. Da, un articol bun… Imi place, ai fi bun de jurnalist :P Asta ca sa nu mai lucrezi online… Oricum… de mare angajament Stad Vlan asta la vostru :))
    PS: Fetelor, nu va ganditi la armasari!!

  2. Aurelian,

    Second job pentru tine: jurnalist de investigatii. Si culmea este ca ai scris doar o fraza scurta la care subscriu: “Câteodată mi-e ruşine că lucrez în online.” [in Romania, as completa totusi…]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.