Seci şi slabi


Lacrima lui Ovidiu - Vin Roşu

M-am apucat de gătit în seara asta. Aveam poftă de peşte la cuptor. Mă rog, o reţetă de pe net, on morcov, o ceapă, nişte peşte, nişte vin şi ce se mai pune pe acolo şi la cuptor cu el.

Acum aştept să se facă şi de plictiseală m-am apucat să beau vinul rămas, că doar e păcat să îşi pierdă gustul. Aşa că mi-am turnat un pahar. Ştiu că trebuia alb, dar eu am vrut să fie roşu; Lacrima lui Ovidiu ruşu.

Dulce, dulce în draci şi tare. Un vin bun. Păcat că oamenii nu mai sunt aşa. Acum sunt doar seci şi slabi.. cât să “îi dai pe gât” odată şi să uiţi peste o oră că “i-ai băut”.

,

8 responses to “Seci şi slabi”

  1. am o vaga impresie ca pestele iti iesea mai bine cu un vin mai sec… chiar si apoi cand il mancai era mai bun vinul sec…
    bineinteles, gusturile nu se discuta, am spus doar cum imi placea mie, si daca imi place mie, normal ca asa mi se pare “normal”… dar asta e povestea lui “normal”, nu povestea pestelui la cuptor :)

    Dar oameni dulci cu vinuri seci nu se gasesc?

  2. din cate stiu ovidelu’ nu intra nici la albe nici la rosii. ei ii zic licoros, dar mie nu’mi place cuvantul :P

    cand am fost la murfatlar la podgorie am vazut si sticle hipioate din 69 :D

  3. @carmen(birdie)
    Ai dreptate. Lacrima lui Ovidiu se doreste a fi un vin licoros si, intr-adevar exista pe piata atat o varianta alba cat si una rosie.

    Acum, eu nu sunt mare bucatar , dar parca nu este genul de vin de folosit la gateala. A nu se intelege ca mi-ar parea rau de vin, care chiar nu e genul meu, ci pur si simplu ca nu mi se pare ce-a mai inspirata alegere. In general la gateala se folosesc vinuri mai neutre, sau gresesc?

    Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.