Cu colturile gurii pana la urechi


Cu colturile gurii pana la urechi
De multe ori planificam cu luni in avans anumite lucruri si speram ca toate se vor intampla asa cum le-am planificat noi.

Sunt unele zile insa, cand totul pare sa se lege si pare logic si cu adevarat tangibil tot ceea ce pana atunci doar ti-ai imaginat.. incep sa apara lucrurile asa cum le-ai vazut si tu si pe de-asupra o senzatie de satisfactie..

Sunt unele zile in care ploaia nu te face decat sa te simti si mai bine, pentru ca ai reusit sa cumperi cateva cadouri cautate sau pentru ca ai reusit sa faci o mana de oameni fericiti.. Sunt unele zile in care primesti drept cadou crengute de busuioc si te intrebi de ce oamenii inca fac cadouri pe care dau bani..

Sunt unele zile in care comunicarea revine la normal si interesant mai este sentimentul acela ciudat.. parca usor prafuit de trecerea timpului..

Sunt unele zile in care optimismul trece prin fiecare picatura de apa ce imi atinge fata, pentru ca fiecare picatura inseamna inca o fractiune de secunda, inseamna inca un pas mai aproape de implinirea viselor.. Totul incepe sa se lege intr-un puzzle urias pe care mi l-am imaginat mai de mult terminat.

Sunt unele zile in care e placut sa vezi ceilalti nu raman indiferenti la ceea ce faci tu, e placut sa traiesti acel entuziasm copilaresc..

Sunt unele zile in care nebunia e geniala.. pentru ca pana la urma niciun geniu nu a fost om sanatos la cap.. toti au fost nebuni, asa ca sunt sanse mai mari ca nebunia sa creezi genii decat normalitatea care nu a facut-o niciodata.. E genial sa ai in jurul tau oameni nebuni..

,

One response to “Cu colturile gurii pana la urechi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.