Daca nu trimiti mai departe..


Daca nu trimiti mai departe..

Sunt atat de satul de mesajele mass in yahoo messenger. Sunt satul de ele si de oamenii care le trimit.

Chiar nu ma intereseaza de cei 13 pui de ciobanesc german, de presedintele yahoo care inchide yahoo-ul si in timp ce face asta strange bani pentru fiecare copil care nu are bani sa se opereze pe creier. Daca s-ar putea opera pe creier si cei care trimit mesajele mai departe,.. atunci, chiar as trimite mai departe.

Ce e drept, sunt multe categorii de astfel de mesage, as remarca pe cele despre:
> dezastre, sunt sigur ca va aduceti aminte cu totii de acela cand a explodat nu stiu ce centrala nucleara, nu stiu unde.. “iar guvernul nu vrea sa ne spuna” (destul de rare)
> copii care au nevoie de operatii/tratament si daca eu trimit mesajul mai departe se strang nu stiu cati centi pentru ei, ca daca nu “nu am inima”
> prieteni adevarati, care sigur iti vor trimite mesajul inapoi, daca il trimiti tuturor, asa iti poti da seama cine iti este prieten adevarat
> faptul ca se inchide Yahoo-ul.. Ca asa i s-a sculat presedintelui Yahoo (Coman Vasile?!)
.. si lista ar putea continua

Pe scurt, nu ma intereseaza dezastrele, pana nu simt radiatia in gat, chiar nu ma intereseaza.., nu ma intereseaza copiii care au nevoie de operatii deoarece daca au parinti atat de prosti incat sa creada asta.. probabil ca alta e rezolvarea si nu operatia, iar astea cu “prietenii adevarati” care se presupune ca iti trimit inapoi mesajul daca il trimiti, sincer ma simt mult mai bine cand primesc un astfel de mesaj, pentru ca atunci pot sa ii depistez pe cei care merita din tot sufletul sa ii sterg din lista, iar aia cu se va inchide yahoo-ul, ca asa a zis presedintele Coman Vasile, pentru ca s-a ajuns la limita si nu mai sunt id-uri de yahoo.. well, da-l dracu, sa se inchida, eu zic sa plecati de pe acum, sa se faca mai liber sa aibe si copii vostri yahoo, sau faceti niste printscreen-uri sa le povestiti: “Uite, aici trimiteam eu mass la grupul acela “unde scrie <>”, si uite aici, erau persoanele care imi dateau ignore.. vezi astia care zice ca ies toti, chiar acum? “

Si totusi, mesajele de yahoo au o logica ciudata, merg pe acelasi principiu ca si campaniile publicitare online: “trimite mai departe”.. e simplu, si e uman. Oamenii cred ca daca lor le place ceva, automat tuturor le va placea acel lucru.

Sistemele de mesagerie instant (Y!messenger, Google talk, Live Messenger, s.a.) au fost una ditnre cele mai bune inventii ever, de pe internet. Descoperirea si folosirea unora dintre ele de catre anumiti oameni, este printre cele mai proaste intamplari ever.

Chiar cred ca daca este ceva important cu siguranta nu va veni printr-un mesaj pe yahoo, asa ca, va rog, stergeti-ma din lista daca nu va puteti abtine. Da “nu am inima”, “nu sunt un prieten adevarat”, “nu sunt houser”, “nu sunt rocker”, NU SUNT NIMIC DIN STEREOTIPURILE PE CARE LE STITI, stop sending stupidity by mass messages. Asta nu e comunicare.


6 responses to “Daca nu trimiti mai departe..”

  1. Pe mine ma amuza astia care isi mai cer si scuze pentru mass.

    iubesti pe tatal tau ?sper ca da ,dak nu trim massul acesta tatal tau va murea chinuit o luna trm acest mass ,eu nu risc…srry all…dar yo i-l ubesc la nebunie pa tata…sz pt cei cu dnde, sz pt mass</i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.