Despre incredere


Despre incredere
Increderea este acel “lucru” pe care il poti obtine aproape instantaneu, dar cand il pierzi, nu il vei mai gasi vreodata.

Increderea este ceea ce defineste baza relatiilor interumane, si cu toate astea foarte putini oameni o inteleg si o vad ca pe ceva important. Pana la urma daca nu ai incredere in colegii de banca, nu mai poti copia la lucrari alaturi de ei, sau daca nu ai incedere in omul alaturi de care te apuci sa faci afaceri.. sigur nu o sa te avanti in astfel de proiecte. Pe de alta parte lipsa increderii este si unul dintre cele mai frecvente motive pentru care cuplurile se despart, si cu toate astea, de foarte putine ori este pomenit ca un motiv important…

De ce oamenii acorda atat de putina atentie unui lucru atat de important?, inca nu stiu. Poate ca majoritatea se asteapta sa il aiba mereu si nu isi dau seama ca nu mai il au decat atunci cand cineva le spune direct.. Dar asta e mai putin important.. Este esential sa intelegem care sunt valorile relatiilor interumane, daca vrem cu advarat sa progresam si sa nu mai existe conflicte.. Da, facand o paranteza, sunt de acord ca sunt oameni care au nevoie de conflicte pentru a supravietuii, dar despre asta o sa va spun alta data.. insa de ce nu intelegem ca fara incredere nu poti obtine nimic onest, ci doar fortat..

Daca unul dintre prieteni isi pierde increderea in tine.. ar trebui sa iti dea de gandit.. ar trebui sa te faca sa te simti intr-un fel.. Daca ai reusit in repetate randuri sa dezamagesti o persoana, sau mai multe.. iarasi ar trebui sa te intrebi ce se intampla..

Increderea este ceva atat de puternic si atat de fragil. O poti avea intr-o seara, iar ziua urmatoare sa fie complet disparuta..

Increderea este cel mai important lucru pe care il poti avea.. Nu-l pierde, nu-l lua ca ceva obisnuit, nu-l


One response to “Despre incredere”

  1. cateodata increderea este distrusa de cei din jur,in majoritatea cazurilor cei la care te astepti mai putin…e dureros si ajungi sa nu mai ai incredere in nimeni din cauza unei persoane…iti ia foarte mult sa-ti recapeti increderea in oameni…:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.