Get in the mood


Get in the mood

Mereu cand trebuie sa faci ceva ar trebui sa fii intr-o anumita stare pentru acel “ceva”.. nu stiu, fie ca e vorba de a te uita la un film, de a te apuca de a construi avioane sau a te intalni cu cineva, trebuie sa intri in acea stare, potrivita fiecarui tip de activitate.

Dar nu este suficient de coprinzator in a spune “a intra in acea stare” este mai degraba o stare in functie de orice, de istoria a ceea ce urmeaza sa faci de cat de mult iti place etc. Mai degraba este un fel de documentare combinata cu meditatie. Exact ca un specialist in artele martiale care se pregateste sa sparga 20 de caramizi cu mana, sau ca un cascador ce urmeaza sa faca inca o cascadorie extrem de periculoasa. Daca nu esti in “acel mood” potrivit si daca nu stii exact ce urmeaza sa se intample, nu o sa vrei sa faci asta, si cu atat mai mult, daca vei face acest lucru nu o sa iti placa sau nu o sa il savurezi pe cat ar trebui..

Inainte sa te intalnesti cu un vechi prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult cu toate ca va intelegeti foarte bine, incearca si adu-ti aminte de toate lucrurile pe care le-ai facut, adu-ti aminte de ce radeati si ce vorbeati. Inainte sa suni pe cineva, get in the mood, gandeste-te ce ai mai discutat cu acea persoana, cum te percepe si cum il/o percepi. Este atat de important sa fii direct in acea stare.. It helps alot..

Si chiar ma gandeam mai devreme de ce, in general, dupa ce o trupa cu un mare succes nu mai scoate nicio melodie cativa ani si apoi se hotarasc sa revina, acea melodie cu care revin nu mai este foarte apreciata, chiar daca de multe ori este la fel de buna ca cele care i-au facut celebrii sau chiar mai buna.. Mi-am dat seama ca oamenii(fanii) nu mai sunt in the mood for their music, pentru ca daca ar fi scos acea melodie in perioada in care erau “pe val” toata lumea ar fi apreciat-o.. dar acum nu se mai intampla asa..

So, pe langa faptul ca trebuie sa fii tu “in the mood”, trebuie, daca s-ar putea sa iti aduci si interlocutorii in acelasi mood..

Greu, stiu.. dar merita efortul cand se reuseste – Oamenii cu care nu ai mai vorbit de luni bune de zile, ti se pare ca nu ai pierdut nimic; dimineata sa ai o pofta de munca la fel ca atunci cand ai descoperit ce fun este sa faci ceea ce faci(asta daca lucrezi ceva ce iti place, daca nu, da-ti demisia, nu te mai mintii.. and get in the mood for that also).. nu stiu daca intelegeti ceva.. i’m just probably not in the mood (:

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.