Hai sa fim cool(a)


Hai sa fim cool(a)
Tot observ in ultimul timp cum oamenii care nu au nicio legatura cu internetul se baga in acest domeniu si se agita cel mai mult. As putea da exemple acele “evenimente” care se tot tin din cand in cand la care oamenii vin, in mare parte, doar pentru ca este un eveniment din “industrie”.. Cititi la mine pe buze:.. este un CACAT..

De ce dracu, oameni care nu pricep care sunt adevaratele valori ale acestor lucruri se baga cel mai mult in seama??.. M-as lua de netcamp, sau cum s-a numit, dar mi-e ca jignesc prea multa lume.. sincer, majoritatea acestor evenimente organizate pentru oameni care chiar au o cunostinta in acest domeniu sfarsesc prin a fi locuri de intalnire ale unora care habar nu au ce inseamna, dar vor sa se simta importanti si “cool”..ca doar internetul e cool..

Este exact ca atunci cand incerci sa te porti intr-un fel in care nu esti.. este exact ca atunci cand iti propui sa inveti ceva ce nu ti se potriveste.. ca atunci cand esti ceea ce nu esti.. Mi-e foarte scarba de oamenii care fac astfel de lucruri, doar dintr-un spirit de turma “extraordinar”.. Nu de alta, dar lucrand in “industria” de comunicatii (online) sunt inconjurat aproape zi (si noapte?) de astfel de persoane false.. capitalisti idioti.. free you mind or get out..

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.