Hot chicks are not universal


Hot chicks are not universal

Acest post este despre preferinte..

Fiecare din noi trebuie sa inteleaga ca doar daca ne place noua un anumit film, sau o anumita carte sau nu stiu.. orice.. asta nu inseamna ca automat va trebui sa placa oricui acele lucruri, indiferent cat de genial ni se pare noua. Din cauza asta se intampla de multe ori ca subiectivitatea sa strice restul lucrurilor.

E interesant insa atunci cand aplicam aceste preferinte pe oameni, deoarece, fata de filme si carti, oamenii pot reactiona intr-un fel, iar de cele mai multe ori, atunci cand aud ca sunt apreciati din anumite puncte de vedere tin minte aceste lucruri si se vor astepta, ca toata lumea sa ii aprecieze pentru acele “valori”..

Disecand si mai mult, barbatii, fata de femei nu sunt foarte maturi asa ca isi exprima preferintele pentru persoanele de sex opus mult mai direct si mai stringent.. si asta nu numai ca nu ii ajuta cu aproape nimic, dar asta nu face decat ca anumite persoane care sunt vizate de aprecieri pozitive sa inceapa sa creada ca toata lumea ar trebui sa le “aprecieze”… Si asa cum majoritatea idiotilor au grija sa fluiere si sa strige si sa spuna anumite lucruri fetelor care se imbraca sau arata intr-un anume fel, asa si acestea au grija sa si-o ia in cap si sa se astepte ca toti sa creada acelasi lucru despre ele..

Dear “hot chicks”, you are really not universal.


5 responses to “Hot chicks are not universal”

  1. eu nu cred ca te-a refuzat cineva,cred doar ca te-ai saturat d “fitele” acelor persoane din jurul tau care se cred centrul pamantului!am dreptate?

  2. Sunt aproape convins că generalizarea nu e făcută cum trebuie.

    Există o grămadă de oameni care sfidează aparenţele pentru că nu le pasă prea mult de ele şi de efectul asupra celor care îşi fixează atenţia asupra lor. Ei sunt conştienţi că oamenii sapă la adâncimea pe care o înţeleg în personalitatea colocutorului şi fiecare extrage ce îi permite propria profunzime a personalităţii, aşa cum ar trebui, de fapt, să fie.

    E amuzant să dai verdicte şi să etichetezi, să creezi standarde. Doar că de cele mai multe ori oamenii care se încadrează cu cea mai mare uşurinţă în astfel de standarde sunt cei mai puţini demni de atenţie. Nu crezi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.