inceput-sfarsit


urasc inceputul unui sfarsit. aproape de fiecare data. indiferent daca e vorba de filme, calatorii, relatii, sau orice altceva care are un sfarsit. stii deja cand incepi sa te apropii de final. stii ca vine, chiar daca nu stii cand urmeaza, dar stii clar ca vine.urasc sfarsiturile, chiar daca stiu cateodata ca sunt bune. pur si simlu, nu imi plac. e ciudat cum viata e mereu formata din inceputuri si sfarsituri. cum fiecare proiect are un inceceput si are un sfarsit. cum corpul uman are un inceput si un sfarsit, cum viata are un inceput si un sfarsit.pana la urma, am ajuns sa cred ca nu conteaza asa de mult rezultatul ci procesul prin care se ajunge aici.mi-e dor de ceva dar nu stiu de ce.tomorow:

 • cand o sa am pofta sa scriu
 • la coada ca sa ajung acasa
 • titluri fara sens
,

5 responses to “inceput-sfarsit”

 1. e logic sa existe un inceput si un sfarsit! gandeste-te ca unul fara altul nu exista, ambele se completeaza,. Eu cred ca e bine sa avem si sfarsit uneori, gandeste-te la razboaie sau la boli sau la toate lucrurile care ne fac sa ne simtim rau, e bine ca au si un sfarsit, cel putin unele din ele.

  As vrea sa scrii despre “titluri fara sens” pentru ca majoritatea se pricepe la asta!

 2. Te inseli.
  Totul e un ciclu,avem doar opriri,hop-uri,treceri…nu exista inceput si/sau sfarsit.

  :)
  gandeste-te la asta si o sa-ti fie mai usor……nu mai gandi….lasa-te in voia sentimentelor…fa ce simti

  uita de ratiune ptr 3 secunde pe zi si actioneaza impulsiv,ai sa vezi ca aparentele “inceputuri de sfarsit” nu mai sunt asa de urate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.