my theory of dreams


I cant sleep tonightEverybody saying everythings alrightStill I cant close my eyesIm seeing a tunnel at the end of all these lights(Travis – Why does it always rain on me?)

odata de mult dormeam.. dar nu era un somn normal.. era un somn din acela unde jumatate din simturi sunt influentate de realitate, iar jumate de somn.. si cum dormeam eu “live” – ca doar adormisem cu laptopul langa mine conectat si cu webcamul pornit – aveam un fel de cosmar.. asteptam mult un mesaj. adica mintea mea il astepta. era dorit, era probabil cel mai dorit mesaj din lume la ora aceea. si in timp ce dormeam aud ca suna telefonul. primisem un measaj. incercam sa ma trezesc pentru a putea citi mesajul, dar nu imi puteam deschide ochii, nici macar nu ma puteam misca. pur si simplu nu puteam sa ies deloc din somn. vroiam sa vad neaparat daca primisem mesajul pe care il asteptasem.. pana la urma ma trezesc “buzz-urile” cuiva care nu stia daca dormeam, daca am murit, sau daca se blocase webcam-ul. imediat mi-am adus aminte de mesaj. iau telefonul, ma uit… nu primisem nici un mesaj. fusese doar in mintea mea tot. ce e mai ciudat ca inainte sa visez chestia asta visasem ca il primisem si chiar citeam mesajul acela.. si suna, evident asa cum imi imaginam eu ca ar trebui sa sune.. m-am trezit putin, mi-am dat seama ca nu era asa apoi am adormit din nou, si asa s-a ajuns la faza initiala cand dormeam asa pe jumatate.. partea interesanta este ca am primit mesajul acela pana la urma in realitate.. da, undeva azi noapte, era exact mesajul ala. nu chiar cu toate aceleasi cuvinte, dar era acelasi mesaj.. ideea era ca dormeam, evident. nu am mai auzit telefonul de data aceasta, cu toate ca era pe bune acum. nu e putin paradoxal asa?? .. aici e postul in care spuneam ca am visat ca primesc un mesaj >> link iar aici, inca sustineam ca mai astept acel mesaj >> link ca visam ceea ce ne dorim, sau despre ce ne gandim foarte mult in ziua aceea, stim cu totii. totusi, de ce mai visam.. daca se intampla prea rar ceea ce visam?. e un semn.. ceata e buna, mai ales daca e in realitate si nu in vis. te ajuta sa nu mai vezi mare lucru pe langa tine, te face sa iti acorzi mai multa incredere. pana la urma decat cu tine esti prin ceata.. nimeni, doar tu, prin ceata.. prea putini oameni mai au cat de cat habar cum sa indeplineasca visele celorlalti. prea putini mai inteleg ceva din ceea ce ceilalti nu spun direct. prea putini.. mult prea putini.

Sometimes, I get so tenseBut I can’t speed up the timeGuns N’ Roses – Patience

maine:

  • descoperind si incercand mereu orice
  • nemiscibil
  • un ultim tramvai
,

4 responses to “my theory of dreams”

  1. sa te uiti la The science of dreams. e despre cum se nasc visele si ce si de ce visam si e cu un tip care confunda visul cu realitate si chiar ajunge sa faca si in realitate niste chestii pe care le viseaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.