Nimeni?


NimeniDegetele alearga pe tastele inlemnite de lumina monitorului. Toata camera vibreaza in jurul lui cu aceeasi intensitate slaba. Zgomotele de afara nu fac decat sa creeze o realitate si mai stearsa. Ma uit in agenda telefonului.. nimeni. Nu pot sa cred. Lista de yahoo messenger e galbena toata.. si totusi.. nimeeni..

Nu pot sa cred. Sunt atatia oamenii; colegi de serviciu, designeri, programatori, prieteni de pe Deviantart, cunostinte, colegi de facultate, rude, relatii, si acum cand scriu aceste cuvinte, nu e nimeni cu care sa pot avea o discutie. Nimeni!.. nu pot sa cred nu e nimeni care ar putea sa inteleaga.. sau daca e.. cu siguranta nu poate/vrea sa faca asta.. : nimeni.. majoritatea nu ar intelege. sau mai bine zis nu ar fi ins tare de discutie in general, ca nu trebuie sa inteleaga nimic.. iar ceilalti cativa nu vor sau nu pot.

Vreau sa pierd o noapte.. undeva.. doar la o discutie infinit de lunga.. dar interminabil de interesanta.. despre nimic si tot in acelasi timp. Vreau o discutie.. cu Ioana, chelnerita, pe teraasa aia.. la o limonada. Vreau o discutie cu altcineva.. pe niste scari de camin.. vreau o discutie pe peronul unei halte prin care trece un tren la o ora.. Vreau o discutie reala.. ceva care sa ma tina treaz si sa ma excite mental.. Imi simt mintea cum staaaa si asteapta. Nu e nimeni.. Nu pot sa cred.. Nu e nimeni in stare sa ma “joineze” in a pierde o noapte la lumina unei discutii calde de vara.. undeva, oriunde?!

Is there anybody out there???

note: ideea de baza apartine complet Adrianei, doar ca am simtit nevoia sa o modific/completez putin. + idei din Phoenix si altii de care nu imi dau seama..

,

2 responses to “Nimeni?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.