Nu mai cauta..


Why are elderly people often called “old people” but children are never called “new people”?

Nu mai cautaDracu mai stie cum e bine?!.. bucata asta de tort devine din ce in ce mai mica. Incep sa vad prin ea si sa imi pierd speranta si rabdarea. Poate ca am ratat eu ceva. Poate ca nu asa trebuie. Cine stie cu adevarat cum trebuie? care e calea buna?.. exista o cale buna? E plin de intrebari iar raspunsurile intarzie sa apara.

Evident incercam sa ne concentram astfel incat sa rezolvam fiecare problema, dar fiecare raspuns genereaza cel putin inca o intrebare. Nu se mai termina niciodata. Si asa ajungem in momentul in care trebuie sa alegem la care intrebari vrem sa gasim un raspuns. Cum facem asta? Ce sens are? Incotro?

Viata este un labirint plin de intrebari. Fie ca intrebarea este acolo pentru a lua decizia catre ce intrebare sa ne deplasam mai departe sau pentru ca in acel moment al vietii trebuie sa stii raspunsul. Parte proasta e ca de multe ori, nu putem sa aflam raspunsul decat dupa mult timp, sau.. poate nicioada. Si atunci, ce sens are? te vei intreba.. dar nu vei afla raspunsul la acea intrebare. Cel putin nu inca.

Mergi in continuare, mai departe, pe drumul tau, cu intrebarile in buzunarul din dreapta si cu mintea dupa raspunsurile agatate in pomi.

,

2 responses to “Nu mai cauta..”

  1. eu cred ca, oricat de cliseu ar suna, gasim raspunsurile exact cand trebuie si exact cand nu mai intrebam. sigur ca pentru niste fiinte curioase ca noi e nevoie de mult exercitiu pentru asta, dar este cel mai misto sentiment, acela ca toate cad la locul lor, ca sunt cum trebuie sa fie in final…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.