Oamenii vin si oamenii pleaca


Individually, we are one drop. Together, we are an ocean.

Oamenii vin si oamenii pleacaOare cati oameni ajungi sa cunosti intr-o viata intreaga? Stiu ca la un moment dat ma apucasem sa calculez cam cat timp trebuie sa acorzi fiecarei persoane de pe glob pentru a putea sa ii cunosti pe toti. Dar nu vreau sa ii cunosc pe toti, cu toate ca as fi tare curios de fiecare si de comportamentul fiecaruia, numai ca nu as avea suficient de mult timp. Cateva secunde nu e de ajuns pentru a cunoaste pe cineva, si chiar daca ar fi de ajuns, pe unii ai vrea sa ii tii langa tine mai mult de atat, poate chiar o viata intreaga.

Cateodata, din pacate, unii oameni pur si simplu nu pot ramane sau nu pot intra in viata ta, chiar daca si tu si eu vreti acest lucru. De multe ori, spatiul, timpul, un anumit gest, o situatie confuza, un cuvant in minus, sau poate un cuvant in plus poate sa duca la separarea de persoane care ar fi putut sa iti fie prieteni pentru o viata intreaga, persoane cu care ai fi avut ce sa vorbesti si cu care te-ai fi simtit bine alatur. E pacat. Dupa ce ca suntem din ce in ce mai multi pe acest glob, suntem din ce in ce mai putini si mai adunati la un loc. E greu sa mai socializezi cu adevarat in ziua de azi. Pana la urma, ganditi-va ca majoritatea persoanelor pe care le cunoasteti , sunt aduse in viata voastra de anumite restrictii, cum ar fi locul in care ati copilarit, locul de munca, sau locuri in care va petreceti o mare parte de timp.

Este trist cum limitele spatiale ne impun cat de multi si ce fel de oameni sa cunoastem. Suntem constransi sa cunoastem oameni si limitati sa ne “descurcam” cu ce avem. Este un proces dificil si care nu ne ajuta prea mult, acesta de a cunoste oameni noi. Mai ales ca, si aici ma refer mai mult la Bucuresti, oamenii sunt foarte paranoici ceea ceingreuneaza si mai mult “descoperirea” acestora si apropierea de ei.

, ,

One response to “Oamenii vin si oamenii pleaca”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.