Post direct din inima Sibiului


Stau in Atrium, una din “acele” cafenele din sibiu.. muzica buna, oameni faini.. pacat ca nu sunt toti, dar e bine si asa..

Cateodata, in astfel de momente iti dai seama de diferentele enorme de cultura si de comportament intre oameni. Felul in care fiecare reactioneaza la anumite situatii defineste un grup de oameni.. Chiar si felul in care un chelner iti prepara diferit ciocolata calda il defineste pe el ca si chelner.. Si limonada.. daca nu-i la fel.. spune multe despre om..

As vrea sa va spun despre cum e cu a lua de bune anumite lucruri.. despre cum e sa dormi linistit si despre cum e sa te dai cu sania.. V-as spune despre targuri de craciun cu turta dulce si nuci pralinate.. despre vin fiert si carnati pe un ger perfect.. despre brazi care desi nu sunt cei mai mari din europa.. chiar sunt brazi si nu o constructie hidoasa din metal.. dar nu o sa fac asta.. pur si simplu va trebui sa o simtiti pe pielea voastra.. mie mi-e greu sa va explic. (:

, ,

One response to “Post direct din inima Sibiului”

  1. Noi n-am avut sanie, vroiam sa “imprumutam” una de la pensiunea la care stateam in Cristian. Dar ne-a trecut, a compensat jazz-ul. Cheers din inima orasului care nu cunoaste toate astea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.