Pupatul in fund – interzis prin lege


Pupatul in fund - interzis prin lege

Stati sa inteleg si eu..

Cu ce e prostitutia mai putin morala decat pupatul in fund?

De ce e bine sa ne crestem copii folosind expresia “7 ani de acasa” daca in acei sapte ani nu facem decat sa le aratam frustrarile noastre ca parinti?

De ce la varsta adolescentei toata lumea se disociaza de parinti si incearca sa iasa complet din raza de influenta a lor doar ca apoi sa ajunga un adult identic de mediocru?

De ce toti avem impresia ca evoluam fata de generatiile anterioare cand tot ceea ce facem este sa fin in acelasi loc, doar in momente diferite?

In fiecare seara, inainte sa ma culc stau si ma intreb daca ceea ce am facut in acea zi mi-a schimbat sau influentat intr-un fel viata, sau daca m-a ajutat cu ceva. Daca nu gasesc niciun raspuns pozitiv, pentru mine este o zi inutila.

In fiecare seara, inainte sa adorm stau si ma intreb daca persoanele cu care m-am intalnit in acea zi mi-au schimbat sau influentat intr-un fel viata, sau daca m-au ajutat cu ceva. Daca nu gasesc niciun raspuns pozitiv, pentru mine este inca o zi normala.

Oamenii pragmatici nu au reusit niciodata sa inteleaga de ce generatii intregi se chinuie sa concureze intr-o viata in care nu e niciun concurs.

Pupatul in fund este o infractiune mult mai mare decat multe altele pedepsite in acest moment prin lege. Educatia morala este ignorata de parintii din Romania, aproape complet. Copiii nu sunt invatati decat sa “se lupte” la scoala, la serviciu, la metrou,.. peste tot.. trebuie sa fie primii indiferent daca acest lucru afecteaza mult mai mult pe ceilalti decat aduce beneficii.. suntem un neam de oameni simpli. Suntem un neam de oameni pur si “simpli” prosti si nu din cauza ca nu avem educatie, ci din cauza ca educatia pe care o avem, am dobandit-o doar pentru a ne lauda cu ea.. ca sa stim a pupa mai bine in cur pe altii..


3 responses to “Pupatul in fund – interzis prin lege”

  1. Sunt de acord :) . Dar uite, poti sa inveti cate ceva in fiecare zi, depinde de fiecare : cum privesti lumea din jurul tau si situatiile de asemenea. M-ai pus pe ganduri cu “adultul mediocru”, cel copy paste : parinti = copii, ei bine, eu m-am tot gandit de ceva vreme ca : oare o sa ajung vreodata serioasa, asa cum sunt parintii mei? …in momentul de fata sunt asa departeeee :P. Timpul va spune tot nu? sa vedem daca in 5 ani o sa devin “nina aia mica” ( iti explic cu prima ocazie de unde pana unde cu expresia asta ;) ….) in rest f tare ce ai scris si gandit . I hate “kiss ass” thinggie :) , nust, mi se pare umilitor , adica ce poate fi mai josnic? Oricum eu mi-am propus sa nu devin adult ca tot altii . Inca nu stiu sa explic, dar vreau cu totul altceva …ceva mai interesant pt ca deja stiu cum e sa fii adult ca toti ceilalti. Am vazut toata viata in parintii mei toata chestia asta, asa ca eu voi schimba ceva :). Evident ca voi fi in mare parte ca ei, doar ei m-au crescut, dar voi fi ca ei intr-un alt mod …eh…time will tell .
    PS- mananca ceva dulce . e bun si te binedispune. ceva dulce care nu ai mai mancat de ceva timp. si sa ai o zi buna la serviciu. si in general. si sa vezi un film bun. si nu stiu, razi :))

  2. Aia cu cei 7 ani de acasa e o mare prostie, niciodata valabila indiferent de context. Noi nu evoluam! mai stii ce ne zicea Loghin, ca evolutia acum inseamna involutie si ca o sa ajungem ca maimutele? acum sunt ferm convinsa ca asa o sa fie! iar pupincurismu = ipocrizie si prostie, which i totaly hate! so never “kiss asses” if you stil want to be my friend. ;)

  3. Cand am citit titlul ma asteptam sa citesc altceva decat ai scris tu :P, m-ai pierdut, nu mi s-a parut ca esti coerent pe tot parcursul. Dar in mare parte ai dreptate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.