The answer to life the universe and everything


Vă jur, am vrut să mă abţin din a scrie ceva despre acelaşi roblogfest. Că vedeţi, voi? asta-i problema. Când bagi toţi blogerii în acelaşi lighean aceeaşi fabrică, nu te trezeşti decât cu multe posturi plictisitoare despre acelaşi lucru.

Acum că ştiu că răspunsul la orice este 42, m-am mai liniştit puţin.

Şi ca să nu zică theşefi că nu vin cu nimic inovator, am făcut şi colajul pe care îl vedeţi pe undeva, mai jos, sau mai sus, în funcţie de unde vreau sa îl pun când voi publica postul. În colaj sunt imagini de la Viorel, Zoso, Alin si Adriana şi poate şi alţii dar nu cred. Dacă reuşiţi să va găsiţi pozele pe acolo spuneţi şi vă adaug la lista de mulţumiri.

The answer to life the universe and everything

În alte cuvinte, ţin să transmit că am elasticul verde cu care îşi ţinea Nihasa cărţile de vizită, Bogdan zicea că vrea şi el permanent la păr, Vlad că unii bărbaţi nu sunt mereu bărbaţi, iar Dacian(alături de mine în fotografie) a fost dezamăgit că nu i-am luat gume Turbo.

Dacian si cu mine
©Viorel Mocanu 2008

Toţi scriseră de pe telefoane pe twitter (sau cum se numeşte site-ul ăl’ de rahat ce nu-mi place mie, tocmai că scriu toţi plictisiţii pe el) chiar acolo live, de îmi fâlfâiau urechile de la undele 3G. Eh,.. ce să le faci?.. aşa industrie, aşa oameni. Toţi plecară acasă cam pe la 12-1 să îşi modereze comentariile şi să îşi mai dea nişte lepşe ceva. Finalul, în schimb a fost bun, când am închis clubul, ah şi când m-am izbit de tipul ăla la intrare în baie.. la intrare în baia fetelor, adică.

De abia aştept să vină următorul rbf, I’m so excited :|

, , ,

8 responses to “The answer to life the universe and everything”

  1. aaa te văzui da’ nu te ştiam virtual :D. mă-ntrebam dacă eşti fratele lui zăinescu, parcă semănaţi un picuţ. şi eu aştept cu nerăbdare următorul rbf, claaar ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.