Vreme de miros de naftalina


Don’t be pessimistic, it’s not your style.

Vreme de miros de naftalina

Astazi mi-am dat seama clar ca vine toamna. Gata! Daca pana acum inca mai credeam/speram ca ar mai fi sanse de o mica incalzire, acum sunt convins ca nu va mai fi nicio incalzire..

Asta am realizat-o astazi, in timp ce ma urcam in tramvai. Mirosul adanc si greu de naftalina mi-a invadat caile respiratorii. Asta era semnul. Oamenii si-au scos hainele groase din sifonierele intesate de tot felul de naftaline si mirosuri de levantica. Le-au pus pe ei, speriati fiind de norii inchisi de afara.

Oamenii au cedat inca odata, viata lor a intrat intr-un noua etapa, aceeasi ca si anul trecut, aceeasi ca si peste un an.. Mergem mai departe… Viata oamenilor este formata numai din etape cu miros de naftalina sau cu miros de creme de plaja sau cu geci groase de iarna, cu zgrubulituri in dimineti reci si cu sudori de zile caniculare; cu umbrele distruse de vant sau cu fesuri trase pe cap..

In other words.. this is freaking awesome.. !!!! and BTW.. my colors are back, dupa cum puteti vedea..

,

4 responses to “Vreme de miros de naftalina”

  1. ajutoooooooooor.am un sacou vechi care a stat vreo 10-20 de ani cel putin la naftalina.imi place ffffffffff mult dar cum scap de mirosul de naftalinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
    :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.