Zi de vara, pana-n seara


Zi de vara pana-n searaAstazi este ultima zi de vara.. { Publicul: oooohhh :( }
Si ce e mai ciudat, ca este prima ultima zi de vara in care nu am avut vacanta, ever. Este a douazecea ultima zi de vara pe care o traiesc. Si sincer, nici nu o simt, nici nu o stiu, nici nu am vazut ca se termina, decat acum cand mi-am aruncat coltul ochiului printre jaluzeaua biroului si mi-am dat seama ca o mica furtuna se apropie, ca frunzele zboara parca din ce in ce mai galbui prin fata ochilor, ca apoi, peste doar cateva minute sa vad si data pe ecranul monitorului.. 31 august..

Asta e tot, vara isi mai face odata plecaciunea in fata noastra iar cortina se trage un urma ei.. Din sala se aud aplauze combinate cu huiduieli, publicul nu stie exact cum sa reactioneze. Nici eu nu stiu cum sa reactionez. Tot ce stiu, este ca ma duc in vreo ora sa-mi astampar foamea de soare de vara pe acelasi pod . Sa il vad cum apune pentru ultima oara si sa ii facem cu mana. Sa ii spunem ca o sa ne lipseasca, dar sa nu revina prea repede, ca parca mai vrem sa mai si inghetam putin. Sa il rugam sa ne lase sa inghetam la iarna cu mainile in zapada si cu caciulile trase pe ochi.

Vreau sa ne lase sa ne ninga si sa ne lase sa vedem stele in timpul zilei.. Lasa-ne, macar un pic. Ne vedem la anul. Lasa-ne acum.

Ma pregatesc sa plec in concediu..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.