November 29, 2006 | In: personal

scrum de tiagara printre taste(my choice)

degetele alearga pe tastele grele. incerc sa ating fiecare tasta cu degetul in acelasi loc pentru a nu lua praful de pe zona nefolosita. intr-un fel e bine, ma gandesc, pentru ca imi creste acuratetea la scris. apoi ma intreb, de ce e nevoie de praf si alte mizerii pentru ca eu sa imi imbunatatesc scrierea la tastatura. mi s-a intamplat de mii de ori, ca atunci cand sunt la cineva, sau mai e cineva care imi foloseste calculatorul, sa am grija cum ating tastele din cauza ca ori au prea mult praf pe ele(nefolosirea calculatorului atrage cu sine multe probleme) sau ceea ce e mult mai grav, sa incerc sa ocolesc scrumul cazut peste tot pe tastatura. si imi este atat de familiara problema asta a scrumului incat am zis ca trebuie sa o dezvolt. nu fumez. probabil ca nu voi fuma vreodata. imi place sa folosesc tastatura nu mouse-ul la un calculator. din astea doua rezulta ca imi place o tastatura relativ curata, sau cel putin sa nu fie plina de scrum de tigara. insa nu pot sa inteleg pe cei care fumeaza, stau cu tigara intre degete in timp ce isi tin mana pe tastatura sau in apropierea ei, si uita sa mai scrumeze, absorbiti fiind de ecran. tot scrumul cade peste taste, iar atunci cand observa asta fac ceea ce cred ei ca e mai bine.. incearca sa-l sufle. evident ca scrumul se duce pe sub taste lasand aparent o tastaura curata. de multe ori cand gasesc scrum pe taste incerc sa intorc castatura invers desupra unul loc unde stiu ca scrumul un va crea probleme. cred ca asta e singura modalitate de a scapa de scrum. insa din instinct se intampla sa fac asta si cu alte tastaturi, care atunci cand le intorc formeaza adevarate cascade de scrum. scrumul pica printre toate tastele si locurile unde s-a mai bagat. sunt dezgustat complet de fazele astea. nu inteleg cu sa atingi o tastatura plina de scrum.. praful ala negru-gri ce se opreste pe mainile mele ma face sa nu mai imi placa tastatura asa de mult. nu stiu, trebuie facuta o tastatura care sa nu mai lasa nimic sa intre printre taste. vreau sa o pot curata foarte usor, si nu vreau sa se mai murdareasca.nu ma intelegeti gresit nu sunt obsedat de curatenie, din contra, insa vreau ca tastatura sa fie curata, nu in sensul sa stergi praful de pe ea zilnic, dar sa nu aibe urme de suc, gem, alte chestii lipicioase si in special sa nu aiba urme de scrum. scrumul se arunca la cos.. nu in tastatura. tastatura e pentru degete. pleaaseee.. nu mai scrumati in tastaturi.ps. in momentul asta scriu la o tastatura ce atunci cand ma apropii de ea miroase a scrum si a cafea(serios) .. pentru astazi a trebuit sa aleg eu din 2 subiecte pentru ca au iesit la egalitate. sorry, pana la urma sunt subiectiv, what do you know..ok, pentru maine m-amgandit la ceva mai special:

  • daca mor maine..
  • daca mor azi..
  • daca nu mai mor..

va astept comentariile.

Related Posts:

6 Responses to scrum de tiagara printre taste(my choice)

Avatar

andrei

November 29th, 2006 at 18:52

deci m`am suparat pe tine…eu chiar vroiam canile de cafea :(( anyway mishto si asta:D

Avatar

Silvi

November 29th, 2006 at 19:03

din pacat starea tastaturii (si nu numai) mai depinde si de cei cu care locuiesti ;) ..”Daca mor azi” as prefera eu…

Avatar

Silvi

November 29th, 2006 at 19:04

pacate*

Avatar

Maria

November 29th, 2006 at 19:27

Scrumul de tigara, o problema a tastaturi!! Desi nu am scris niciodata la o tastatura plina de scrum, incerc sa-mi dau seama cat de naspa e, oricum la tastatura murdara am tot scris, si scriu in continuare, pana la un moment dat bineinteles :)
Sa fiu sincera nu una din cele mai bune eseuri ale tale, adica am citit ceva normal, obisnuit, ceea ce am mai intalnit,dar mi-a placut si asa. Acum poate o sa-mi spui ca ce poti scrie atat de inovativ si creativ despre scrum de tigara? Ei bine nu stiu daca multe, dar ceva poate gaseai, ma rog…. pe de o parte ai scris despre ceea ce te deranjeaza si sunt total de acord cu tine.
Ok…gata, am scris prea mult, si poate te plictisesc. Mai departe vreau sa citesc despre :”Daca mor maine”. Sunt curioasa si de data asta sa vad ce scrii. Ca de obicei bafta! :)

Avatar

Anonymous

November 29th, 2006 at 21:18

Eu zic ca cel mai interesant ar fi sa ne spui “daca nu mai mor..”

sau incearca sa le combini..daca poti:p

Avatar

andrei

November 30th, 2006 at 17:05

daca mor maine…asta vreau eu!

Comment Form

Abonează-te prin Email

Categorii

Foto

111411001001919917896878863857